MelissaP benim siyahi arkadaşım oldu daha önce o yüzden katılıyorum çok büyük çok can yakıyor en güzeli 14-15 cm ama kalın olsun 😂😂
dmltugce aredhel nazar ne alaka 😀 sadace bana böyle eşimle ilgili sorular hoş gelmiyor düşünsene arkadaşın sana eşinin seyinin büyük olup olmadigini soruyo sinirlenmezmisin
TombulHatun abasiyanik estetik yaptırıp küçülttüyse adam yanılıp küçük sanıp almayacaklar ama riskli 😂😂😂
Sutlucikolati sacmaliysenercan ahahhahha 🤣🤣🤣 erkekleri anladikta kadinlarda nasil vajina var acimiyor 🤔🤣🤣
piremsees aredhel bi tane deneyimleme şansım oldu 6 senedir kullanıyorım bi sıkıntı arıza da yapmadı sağlam gayet ideal bana yeterli geldi 🤣zamanında deneyimleseydim olurdu ama koruduk kendimizi😅
piremsees dmltugce bscım bu konuda haklısın 160 boyum eşiminki 193 aynısını banada demeye calıştılar da ağızlarının payını aldı
dmltugce piremsees hayır napacaksin neyi merak ediyorsun demi yani 😏 benim eşimde 190 yok ayakkabı numarası ne falan saçma sapan sorular
TombulHatun perimasali802_ bu birçok yazıda okudum ve mantıklı geldi göbek yağı azaldıkça orqdq da 2 3 cm fark ediyormş 😂
piremsees dmltugce gerçekten çok saçma soru boyu da, uzun ayak numarası da büyük iri yapılı vucüdu var sokak ortasında afedersin kızın tekinin ağzına sıçmıştım bu konularda eşinin boyu küçükse evlenmeseydin yani salak saçma terbiyesiz bi şey
Cicikiz TombulHatun benim oğlum çok tombişti sünnet olduğunda düğme gibi kaldı pipisi kesilince 3 buçuk aylıktı doktor da öyle dedi bu göbüş eriyince pipisi meydana çıkar şimdi böyle kaldığına bakmayın diye gerçekten de öyle oldu ben çok korktum öyle kalacak diye
Blondie perimasali802_ benim bildiğimde erkeğin burnu uzunsa penisi büyük burnu kısaysa peniside kısa olurmuş😂 kadınında ağzı büyükse genitali büyük ağzı küçükse genitali kücük olurmuş diye duydum bende😂
biricik46 Blondie ayy neler var ya bn buraya gelmeden önce cahilin tekiymisim bu duyduklarımn hangisine sasiracagimi bilemiyorum artık
hunili_mom Blondie hahaha kız şimdi bunu takıntı yaptırcan bana yolda yürürken ya burnuna ya ağzını incelicem 😂😂😂😂 hahahaha