Kızlar mamanın içine şeker katsam az bişey olurmu şimdi yola çıkacam dışarda emziremem de mamayıda pek sevmez emzirdim az emdi şımdi dışarda emziremem acık şeker katsam mamanın içine olurmun

Bende biliyorum şeker yi değil ama o zaman azda olsa yermi diye düşünüyorum

Yukarııııığğğğğğ

tazeann
    Sanırım bebeğiniz ek gıda dönemimde değil. Daha ek gıdaya bile başlamışken şeker vermek doğru bir yöntem olmaz.

tazeann şeker asla pekmez olabilir. Bı arkadasimin bebeği alerjik olduğu için farklı bı mama kullaniyodu ve tadı baya kötüymüş. Doktoru içemez ise içine azıcık pekmez koy demiş. Şeker yerjne pekmez deneyebilirsin. Ya da sütünü sagsan

belladonna Evet değil biliyorum doğru değil ama dışarda her an emziremiyorum yada emzirecek yer bulamıyorum mamayı yemiyor anne sütüne alıştığı için

anonim9 Denerim canım teşekkür ederim inşallah ki yer süt sağma makinam vardı yeni bozuldu normalde öyle yapıyorum

tazeann
          Eğer biberondan içiyorsa sağım yapabilirsiniz evden çıkmadan önce. Hem sizin de içiniz daha rahat eder hem de bebeğiniz için daha iyi olur.

belladonna Normalde öyle yapıyordum canımda süt sağma makinesi bozuldu ama en yakın zamanda alıcam bi tane daha mamayı yemedi emzirecek yerde bulamadım çıktım eve geldim hemen

tazeann bebeklerde şeker sarhoşluk hissi yaratır ve böbrekleri için de çok zararlıdır bu yüzden 1 yaşına kadar tuz 2 yaşına kadar şeker kullanılmamalı bazı doktorlar mama içmeyen bebekler için mama içerisine soğuk sıkım keçiboynuzu özü karıştırabileceğimizi söylerler pekmez de zararlı maalesef soğuk sıkım özleri internetten sipariş vermeye vaktiniz yoksa tarım kredi marketlerinden alabilirsiniz organik katkısızdır