• Muhabbet
  • Kızlar nasıl Bi yol izliyicem şaşırdım

Diyalloa canım bak şimdi bi yakınım eşine 1 kerede 3 kez bosol dedi biz de oyke boşandı sandık ama değilmiş aslında 3 talak hakkın var 1 .talak gitmiş 2 talak hakkınız kalmış yani 3 kere de 9 kez bosol dese bile boşanmıyormuş esin onu sana dedikten sonra senin adet tarihine kadar birlikte olmazsanız 2.talak da dusuyormus..2 talak ta düştü esin yine yaklaşmıyorsa diğer adedine kadar 3.talak ta düşüyor ve resmen dini nikah düşüyor muş yani esin bosol dedikten sonra ilişki oldu mu sizin eğer olmadıysa esin boşanmak istiyor kesin bi şekilde şuan sizin 2.talak hakkınız kalmış..bilmiyorjm burda yazarak ne kadar anlatabildim..

Kbracbc ben gidicem ama o gider mi bilmiyorum işleri yoğun onunda gitmesinsart ama işte bakalım konusucam bu konuda

Teksasss anladım canım ama şöyle bisey var hamilemisim cuma günü gittim kan verdim yarın cikmicak sonuç kaç haftalık olduğum yani işte onu dediğinde ben meğer hamilemisim önümüzdeki hafta oldu bu olay

Canım dini nikah düştükten sonra sen başkasıyla evlenip cinsel ilişkiye girmeden eşinle tekrar nikah yapamazsın diye biliyorum umarım eşinin bundan haberi vardır.

ZRaporu canım tamamen bitmedi 2 kere bosol dedi şuan 1 hakkımız var geri dönüşü var yani 3 kere deseydi geri dönüşü yoktu evet baya araştırdım bu konuyu

Delimiyimneyim64 ah canım benim hadi bosaliyim ben nerde kalicam 2 tane küçük çocuk çok zor inanki he desem sığınacak yuvam var desem boşarım ama nereye siginiyim evet daha yolun başındayım ama bilmiyorum 😔

Diyalloa hamile olman birşey değiştirmiyor canım sana bosol dedikten sonra ilişki oldu mu diğer adet gününe kadar mesela her ayın 5 inde adet oluyorsun dur farzedelim o güne kadar oldu mu ilişki o önemli 2.talak düşmemiştir inşallah

Diyalloa imtihanın ağırdır allah sabır versin dua et bol bol kaderde ne varsa onu yasarız 🥺

Diyalloa aa hadi ya yalnış yapıyor aslında daha düşmemiş ama böyle giderse düşecek haberin olsun ne yap et bi şekilde dilediğine ikna et onu eğer 2.ve 3. Talak da düşerse o zman daha kötü sen bir şekilde ikna et eşini çünkü düşmez inan bizde tanıdığımız o şekilde olunca çok çok araştırdık her yere sorduk hepsi bu bilgiyi verdi dini nikahiniz devam ediyor ama 2.talak hakkında düşerse sadece 1 tane kalacak çok riskli birşey yapio esin şuan

Diyalloa 2 kere mi bosol dedi, 2 sefer toplamda 4 kere mi bosol dedi.
            sizi bosamasi icin 3 sefer toplam 9 kere bosol demesi gerekiyo

Teksasss canım bugün yaklaştı geldi yatağa satıldı yaklaştı oda baya istekli Di belli etti şaşırdım zaten bugün oldu ilişkimiz ben bisey de yapmadan hemde bisey demeden kaç gündür konuşuyorduk 2 haftadır şimdi ne olacak peki o taslakları anlamadım

_perilice_ 2 sefer 6 kere dedi 9 olmadı yani henüz boşanma dik dimi var nikahımiz yani dimi ama ben yinede cami imamına gidip tazelemek istiyorum ne olur ne olmaz diye bide şart diye düşünüyorum aramızda sevgi artsın bilmiyorum ya 😏

Diyalloa 6 kere dedi ise tazeleyebilirsiniz ki zaten bosanmadiniz suan ve hocada ayni seyi soyleyecektir zaten.