- Düzenlendi
Merhaba arkadaşlar artık çok doldum tastim derdimi kimseye anlatamıyorum buraya yazmak istedim kızım 2 ay sonra 1 yaşına giricek oğlumda 3 yaşına giricek ağustosta eşim dinen beni bosadi 2 kere bosol dedi ben kıskanç misim onu çok bunaltmisim en son kavgamızda o benim suratıma tokat attı sert Bi şekilde bide çocuklarımın yanında tek sebep babası aradı sabah işe gitmeden neymiş kredi kartınız hicraya gidicek avukat beni aradı siz telefonu açıyorsunuz diye eşim baya sinirlendi sınırını benden çıkardı gittik beraber çıkardık kartı 2 sene önce pandemi girdiği için odeyemedik ben kızıma doğum vs yapmıştım baya Bi sıkışıktik şuan da ders al bana yaptıklarından şuan dini nikah felan kiymicam kendine gel diyor bana o salonda ben yatakta yatıyorum şuan senin hal ve hareketlerinle kıskançlığınla ömrümü geçirmem diyor çok bunaldım çocuklarım daha küçük gidecek Bi yerim yok ailem desen aile denen bisey yok param olsa çocuklarımla ayrı eve çıkardım oda yok çok şaşırdım arkadaşlar bu ayın sonunda da evlilik yıl dönümüuz var sürekli bosanmaktan bahsediyor onun istediği eş ne dersem süsü an ne dersem evet diyicen ben bekar gibi yasicam istedim saate uyurum istedim saate istedim yaparım para olmayınca bana sarıyor geçinmek zor diyorum hayat pahalı diyorum anlamıyor kolay değil 2 çocuk var ama anlamıyor hicbisekilde 21 yaşındayım eşim 28 yaşında çok yıprandım 2 çocukla nereye gidicem bilmiyorum bu adamla ömür de geçilmez çok yıprandım 😔😔😔😔😔