Hiç içmedim içmek istiyorum öneri
Marka
Alkol öneri istiyorum
Seherkskn_ bildiğim tek alkol Efes😂
Seherkskn_ jin tonik, tekila, simrofaic, votkajus
Seherkskn_ bira olarak turbo ve efes çok iyi alkol olarak tek seçim diyébilirim
Seherkskn_ aşko chivas tek geçerim vodka tabi bi balık sofrası rakı ay canım, çekti 🤣🤣🤭
Seherkskn_ ama sen hiç içmemişsin sen meyveli olanlardan iç volim alkol oranı da çok yüksek zaten meyveli deyip geçme fazla içersen fena olursun 🤣🤣🤭
Seherkskn_ viski ise Chivas , votka ise simirnof , rakı ise ( yeni rakı ) , şarap ( buzbagi, Kalecik karası) tekila ( olmeca)
Seherkskn_ ama ne içmek istiyorsun?
Şarap
Viski
Bira
Votka
Yeni başlayanlar için ise alkolü daha düşük olan biralardan iç alacağın bayiye danış hatta o sana önerir meyve suyu yada soda ile bir jigger alkol yani yarım çay bardağı diyeyim halk dilinde yarımdan az da meyve suyu,soda vişne suyu olabilir Votka içmek istersen eğer sorduğun merak ettiğin birşey varsa sor öyle cevaplayalım 😊🌸
piremsees aşkım yeni başlayan birisi volim içemez bünyesi kaldırmaya bilir alkol oranını yükselttiler onun bir de şuan
Mavininannesi içen içiyor soda niyetine belki seviyordur öyle tatları 🤭
Seherkskn_ hergün alkol kullanan biri olarak votka istiyorsan absolute ben enerjiyle içiyorum vişneylede güzel oluyor viski istiyorsan chivas biraz uygun olsun dersen red labelde güzel yine enerjiyle tabi şarap istiyorsan villa doluca güzel bi şarap sade tadı kötü gelirse sade sodayla yada gazozla seyreltebilirsin bira olarakta ben efes özel seri severim içimi rahat bi bira rakı içmek istiyosan diyeceğim ama onunla başlamanı tavsiye etmem 🤣