prensesperfinyaa Kızlar yeni 3 aylık evliyiz eşim bana hiç birşey bilmiyorsun diyor sizler neler yapıyorsnuz fantezileriniz neler çok utanıyorum ışık açık asla eşimin yüzüne bakamıyorum lütfen yardım edin 🥲 eşime bişiler yapsrsam beni ors gibi görmesinden korkuyorum
morgecelikli prensesperfinyaa yatakta ve sadece esine ors olmak iyidir. Erkekleri kışkırtıyor. Mecazen söyledim ors kelimesini de şimdi duyar kasanlar gelir linç minc ugrasamicam 🙄
Sutlucikolati prensesperfinyaa hiç birşey bilmiyorsun diyor 🤣🤣 Hey Allah’im ya cok sey mi biliyorum demissin de boyle demis sinirlendim simdi🤣🤣🤣 ogret o zaman de ayyy esim bana böyle deseydi o laflari burnundan getirirdim
belladonna prensesperfinyaa @perimasali802_ @successfulwoman @HurremSultan @aykirikadin Anlatın bakalım
morgecelikli prensesperfinyaa bende öyleydim de öyle olmamak lazım. Erkekler cok çekemiyor utanan kadını. Yatakta orospu arıyorlar. Yırt bu düşüncelerini. Değiş. Hayat degistiriyor yoksa
lgrth @prensesperfinyaa önce utanmayı bırak cesaretlen eşe karşı ayıp utanma olmaz gerisi gelir burda çok fikirler var 🙂🙂
HurremSultan belladonna daha çok yeniler zamanla birbirlerini taniycaklar ben ilişkinin başında bu kadar düşünmeye gerek olduğunu düşünmüyorum şahsen. Eşinle konuş nasıl yapalım falan de birbirinizi keşfedin. Narin hassas ol daha çok yenisiniz. Mesela sen geceliklerini giy ortamı hazırla sık sık romantik geceler ayarla kırmızı ışık mum güzel yatak örtüleri ufak masalar falan. Ama cinsellik kısmında eşine bırak kendini ilk ilişkide kadın çok önde olunca erkek nerden biliyor bu bunları düşüncesine kapilabilir. Anlık yaşa derim zamanla daha da güzelleşir emin ol💗💗💗💗 @prensesperfinyaa
sedatadik prensesperfinyaa biz yeni evliyken nerde bulduk orda yapıyorduk bir iki üç dört 😂işten geldiğin de kapıda yapış dudaklarına indir pantolonu başla gerisini anladın mumlar yapabilirsin mesela
belladonna aykirikadin Sen nelerin üstesinden geldin çocukların mı üstesinden gelmeyeceksin aykırı aşkım