Öncelikle herkese merhabalarrr;
Benim bir tane dünyalar güzeli, bir o kadar da yaramazlıkta level atlamış bir kızım var 😂 Bir görseniz, bu güzelliğe bu yaramazlıklar nasıl olur dersiniz buna eminim. Kızım Allah nasip ederse, 2 hafta sonra tam 4 yaşında olacak. Eşim arada bir ikinci çocuk istediğini söylüyor. Aslında ne yalan söyleyeyim arada bir bende düşünmüyor değilim. Çevremde kimisi kızın zaten yaramaz ikinci gelirse kafayı yersin diyor, kimisi de çok geç kalıyorsun onada arkadaş olur diyor. Bu arada kızım öyle normal yaramazlıklar yapmıyor, gece çiçek paket yaptığım ev sabahın ilk ışıklarında savaş alanına dönüyor 😂 Bana aşırı bağlı, annem de annem diyor yaniii 😂 Son zamanlar da o kadar kreşler de ve genel olarak çocuklarla alakalı o kadar olaylar oluyor ki kendi ailem dışında kimseye de emanet edemiyorum. Ancak okula falan başlarsa götürürüm hani özel kreşler falan denilince panik atağım tutuyor. Şu anda bunları yazarken bile omzumda yatıyor 🥹 Şimdi gelelim asıl konuyaaa, benim ikinci çocuğu yapmam için doğru zaman, ne zamannn? Güzel fikirlerinizi benimle de paylaşırsanız çoook sevinirim 🫠🌸❣️
Kızlar bir takım fikirlere ihtiyacım vaaarrrr 🫠
kalpkirintilari Ayy o kadar mı zooor 🫠
lboncukannesi Şimdi gelelim asıl konuyaaa, benim ikinci çocuğu yapmam için doğru zaman, ne zamannn?
Buna cevap verecek tek kişi anne benim gözümde. Anne kendisini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman olmalı. Çevrenin “geç kalma, arkadaş gibi büyüsünler” dediğine takılmayın. Önemli olan siz ve sizin psikolojiniz.
lboncukannesi doğru zamana kadar verecek tek kişi sensin benim kızım da 3.5 yaşında dötünde kurt var gibi asla oturmaz, niz şuan düşünmüyoruz 2. Çocuğu dün patronmn kızıve benm kız ofisteydi 3.5 yaş ve 5 yaş allahm en son çıldırdım hatta arkadaşlarıma bile dedim ki tek çocuk hiç çocukmuş ya ben bu yaştan sonra 2. Yapar mıyım bilmiyorm zaman gösterecek 😂 ama sende çevreni asla duyma ağzı olan konuşuyor o çocuğa sen bakacaksın baba ne kadar yardımcı da olsa tüm gün 2 çocukla kalacak olan sensin acele etme iyi düşün
TombulHatun
Kızlar yanıtlarınız için çok teşekkür ederim, mutlaka değerlendireceğim 🥰❣️🌸
lboncukannesi 2 çocuk daha zor daha çok sorunluluk istiyor bence kendinizi buna hazır hissediyorsanız düşünün 2 ve 3.5 yaşında iki kızım var 🥹
TombulHatun gece ikinci çocuk için niyet edip temel atan ben, bu yazdıklarını görünce korktummm 🤭🤭
Ecivicivokke aaa hadi hayırlısı 2. İstediğini bilmiyordum 😂😂
TombulHatun bende bilmiyordum 🤭
lboncukannesi kızlar hakli valla bir süre daha askida kalsin bu çocuk 🤕en azından okula başlar senden azda olsa uzaklaşır