Öncelikle herkese merhabalarrr;
Benim bir tane dünyalar güzeli, bir o kadar da yaramazlıkta level atlamış bir kızım var 😂 Bir görseniz, bu güzelliğe bu yaramazlıklar nasıl olur dersiniz buna eminim. Kızım Allah nasip ederse, 2 hafta sonra tam 4 yaşında olacak. Eşim arada bir ikinci çocuk istediğini söylüyor. Aslında ne yalan söyleyeyim arada bir bende düşünmüyor değilim. Çevremde kimisi kızın zaten yaramaz ikinci gelirse kafayı yersin diyor, kimisi de çok geç kalıyorsun onada arkadaş olur diyor. Bu arada kızım öyle normal yaramazlıklar yapmıyor, gece çiçek paket yaptığım ev sabahın ilk ışıklarında savaş alanına dönüyor 😂 Bana aşırı bağlı, annem de annem diyor yaniii 😂 Son zamanlar da o kadar kreşler de ve genel olarak çocuklarla alakalı o kadar olaylar oluyor ki kendi ailem dışında kimseye de emanet edemiyorum. Ancak okula falan başlarsa götürürüm hani özel kreşler falan denilince panik atağım tutuyor. Şu anda bunları yazarken bile omzumda yatıyor 🥹 Şimdi gelelim asıl konuyaaa, benim ikinci çocuğu yapmam için doğru zaman, ne zamannn? Güzel fikirlerinizi benimle de paylaşırsanız çoook sevinirim 🫠🌸❣️