kalpkirintilari meryemcnr Bence cinselliğin ne olduğunu anne babaların bunu yaşadığını uygun temiz bir dille anlatmanız lazım. Çünkü o yaşlarda araştırmalara giriyorlar. Gidip başka bir şekilde öğrenirse aklı yanlış yerlere çekilir.
aredhel Babanla biz birbirimizi çok seviyoruz diye cümleye başlayabilirsin bunun anne baba arasında normal olduğunu ilerde büyüyünce evlenince sende eşini çok seveceksin gibi gibi konuşabilirsiniz
meryemcnr aredhel zaten hatirliyorsan seni seviyorumu ne sıklıkta duyuyorsunuz postunda ekonomik ozgurluk bekledigimi esimle anlasamadigimizi falan anlatmistim sende cevap vermistin
aredhel meryemcnr yaa evet hatırladım.. 😞😞 bilemiyorum gerçekten belki daha profesyonel bir yardım alabilirsiniz çift terapisi gibi
Neselibiri meryemcnr peki oan ne tepki verdiniz konuşmadan üstünü mü kapattınız ne yazıkki insan küçükken böyle şeylere şahit oldu mu özellikle babasından tiksinebiliyor çok zor bi durum destek alabilirsinz belki
meryemcnr Neselibiri o an sadece ozur dilerim dedim baska bisey diyemedim neye ugradigimi sasirdim birde oz babasi degil benim ikinci evliligim
Neselibiri meryemcnr ayy o daha da kötü olmuş ya gerçekten ciddi bir durum o zamndan sonra tavırları değişti mi
perimasali802_ meryemcnr olan olmuş bnce konuşmaktan çok bir terapiye anlatın ve durumu en iyi onlardan öğrenin babasi olsa hadi belki bir nepze çocuğa normal gelebilir ama durum farklı
Neselibiri meryemcnr bence siz kesin profesyonel bir destek alın öyle anlatmayla faln zor kendi babası da değil daha çok etkilenmesi normal
prensesvecuceleri Bence hemen destek almalısınız anlaşılan çok etkilenmiş daha da ilerlemeden pedagog desteği veya daha farklı destekler varsa almalısınız inşallah en kısa sürede atlatrsiniz 🪷
sunflower Nasıl bu kadar dikkatsiz olabilirsiniz kapı var kilit var nasıl yarı cıplak görüyor bir de ikinci evlilikmiş o çocuğun psikolojisini düşünemiyorum fazla rahatsınız belli ki
meryemcnr sunflower rahatlik değil cocuklar uyuyordu gecenin bi yarisi uykudan uyanip gelecegini hic tahmin edemezdim cunku gece hic kalkmayan bir çocuktu hem cok on yargilisiniz ben kapicilik yapiyorum 2 goz odada oturuyorum odalariminda kilidi yok malesef
Sutlucikolati meryemcnr kilit yoksa kapının arkasına sandalye falan bir şey koysaydın psikoloğa götürmen lazım çocuğu o daha doğru şekilde yardımcı olur
sunflower meryemcnr eskiden hiç bir odanın kilidi yoktu kaçımız anne babamızı yarı cıplak gördük acaba? Kabul edilebilir bissy değil bana ters kusura bakmayın tedbirli olmanız lazımdı 10 yaş küçük bir yaş değil günümüz çağında artık çocuklar telefonlar sayesinde herseyin farkında
meryemcnr Sutlucikolati tamam teşekkür ederim ama bu kadar sert tepkiyi hak ettimmi bilerek yapmis olsam zaten burda fikir danismazdim gecenin 3unde 4 unde cocugun uyanacagini hic tahmin etmezdim cunku uyanmayan bi cocuktu