piremsees Ağız şapırdatılması Sokak ortasında iğrenç tükürülmesi Garip sakız ciğneyenler Yapma dediğim halde inadına yapılan şeyler Ben bilirimciler Beleşci insanlara tahammülüm yok Peki ya sizin?
tazeann piremsees yazdığının hepsi ve başka bi konu konuşurken ben böyleyim ben şöyleyim kendini beğenir gibi konuşmaları
piyangobileti piremsees yazdıklarınıza ek olarak bana ahkâm kesilen her konuyu kişinin kendisi yapınca sorun olmaması
biricik46 piremsees zaten hepsini saymışsin d birde bn ekleyeyim evlilikle yada partner ile ilgili sorular mesela çocuk düşünmüyor musunuz kocanla sürekli kavga eder misjn gibi
kendinegeladnan biricik46 ay en nefret ettiğim konu ne zaman cocuk yapcaksınız kardesim belki istemiyorum belki olmuyo sen istiyorsan yap bizdrn sana ne yani
abasiyanik piremsees yazdığın şeylere iyi kötü tahammül ederim ama tükürüğe asla😬 hamile iken pazara giderdim yol üstünde dolmuş durağı vardı hep balgamlı tükürürlerdi ondan sonra tiksindim hep havaya bakarak ordan geçerdim😂
milasu piremsees sakız çiğnenmesi şakkudu şukkudu 🤦♀️ bi defa dolmuşta kadınla kavga edecek dereceye gelmiştim pat pat patlatıyordu bir de 😒😒 konuşurken lafımın bölünmesi ve konuşma esnasında kendini över cümleler kurulması 🤦♀️ bunlar ahlak kuralları olarak şuan aklıma gelen birkaç tane
piremsees Etipetito kavga ederim bende yani o insanla bir araya gelince de asla bişey yedirmem yanımda