Lovely_00 elaakcay annesinin yanında ikidebir bunda ne cevherler var anne bir bilsen demesi beni utandırıyor birde gülerek söylüyor kendimi zor tutuyorum herkesin içinde öpüp sarilmasida var yapma diyorum yapıyor adımız kuduruga çıktı 😂
elaakcay Lovely_00 ay çıksın nolucak kocan o senin😃😃😃 biz aile yanında sirnasmiyoruz ama dışarda evde abooo
Mavininannesi elaakcay kendi ailemin yanında yada telefonda konuşurken arkadan anneme iyiki doğurmuşsun bal küpü mübarek diyo surekli😀🙈
Sevde_20 Lovely_00 çocukken cinsellik ayıp günah cok kötü bisey gibi gösteriliyor ve namus baskısı vs yüzünden mi oluyo sebebi ne gecmis olsun cok sevindim cidden evlilikte cinsel sorunlae cok büyük sorun ya..
Lovely_00 Sevde_20 benim bu sebeplerden dolayı oldu birde evlenen bir akraba oldu mesela çoluk çocuk demeden terbiyesiz terbiyesiz konuştular , yeri geldi korkuttular şöyle olur böyle olur diye diye evlendiğim gün öğrenmiş oldum bana neye sebep olduklarını
Lovely_00 elaakcay aslında eşimin huyu öyle sarılmayı seviyor diğerleri cinselliğe çekiyor eşler birbirlerine normal şekilde de sarılıp opebilir yani
HurremSultan elaakcay benimki dışarı çıkınca yanima gelip heo ayıp şeyler söylüyor 😂😂 yani öyle böyle değil. Diyroum ben duyuyorum insanlar da duyar nolur sus yok susmuyoooorrr😂😂 Ya kapaliyim birde yanımdan geçenlere bakiyirum Allah’ım duymamış olsunlar diye dkdkdkdk Eşimde kıskanç aslinda ama böyle gıcık bir huyu var seni söyle yapcam boyle yapcam yok işte hel söyle böyle iyyyy naletttt😂
elaakcay HurremSultan ay bunların hepsi ayni ya kaç kişi duymuştum gülmüstü bize her is çıkışı yolda bugün eve gidip napicazzzz diyo seks pompa varmı🤣🤣🤣🤣