dmltugce kalpkirintilari hshshshsh yokmu şöyle titremeli bir vibrator 😂😂😂 ben araştırdım 9.000 falan fiyatları
dmltugce kalpkirintilari s şeklinde olani tam olarak olayyyy diyorum yani eşinle fantezi için alacağını şöyle gerçekden denemelisin benim eşimde katı bu konularda ama artık fantezi için falan diyince ses cikarmiyor iki taraflı sonuçta 😂😂😂😂
dmltugce sacmaliysenercan aşkım nasıl anlatayım 😂 tam g noktana denk geliyor bu şekilde istediğin gibi fiskirabilirisn eşin işteyken falan 🤭🤭🤭
kalpkirintilari dmltugce baktım teşekkür ederim iyiymiş ya alırım ben bunu gizli gizli kullanırım kendime🤭😂😂
dmltugce sacmaliysenercan internetten kilitoris vibrator yazarak bulabilirisin erotikshop marketlerde var trendyolda bile var direk vibrator yaz 😀
sacmaliysenercan dmltugce s dedin ya özellikle ondan u şeklin de var üç kollu olanakr var 😅🤣 bide normal şeye benzeyenler var ondan dedim
sacmaliysenercan Sutlucikolati evet yoksa biz bu gidişle taktik maktik yok bam bam bam devamkeeee🤣🤣🥳🥳🥳🥳
dmltugce sacmaliysenercan s vibrator diye yazabilirisn öyle bak ben erotik sohop da yada Trendyolda alıyorum böyle şeyleri
sacmaliysenercan dmltugce ya o s değil ki adı s ben direkt o şekil arıyorum 😅😅 siliyim o zaman teşekkürler 🌸