peynirlimakarnaa sacmaliysenercan bende uyuyacağını bildiğim için ona uyutturdum bebişi haliyle uyuyamadı kendi sonra hadi fikfik dedim ne dik ne dik dedi hop yatağa fanfinfon
sacmaliysenercan aredhel oldu oldu 🙈🙈 baya iyi oldu 😂😂 ama yine penisi attı pıt diye 😂😂 fışkırma olmasada bu his çok iyi 🤤
sacmaliysenercan peynirlimakarnaa ay valla çok iyi şeyler oldu en son yatağa nasıl yattık uyuduk yorgunluktan bilmiyorum 😅
peynirlimakarnaa sacmaliysenercan aşkım detaya gir taktik ver aaaa bak regl molasına girdim daha da ateşleniyorum artık yeni başladı ama bitsin diye dua ediyorum 😅
sacmaliysenercan peynirlimakarnaa yani özellikle yaptığım belli bir şey yok zaten genelde bol ateşli ve vahşii ve oluyor ben bu sefer de bir jartiyer kattım daha ateşli hırslı oldu evire çevire en son bacaklarım benim omuzumdaydı işte 😂😂
emsalyaren sacmaliysenercan vajinal orgazm ile klitoral orgazm aynı şey hanımlar. Sadece klitoriste haz alma çok olduğu için daha erken orgazm olunuyor.
Cicikiz Sutlucikolati yaa sanki ciş gibi ama ya ben çok defa tuttum ve bitince tuvalete gidip işedim yani 🤣 onu salarsam heryer ciş olur ya