successfulwoman kalpkirintilari vallaha haklisin Aşkim. Yani erkek kocan var ama yapamiyor yarim kaliyorsun
successfulwoman kalpkirintilari Çevremde peride mom kidste o kadar arkadaşim oldu.kimse sert sexi göremedi. Çokmu zor ssert sex yapamiyorlar🔥🔥🔥
lgrth @kalpkirintilari kadınların işine karışan erkekler 🤦🏼♀️ akışına bırak ya git arkanı dön uyu gelir yapışır bence yine
umo kalpkirintilari eninde sonunda barışılacak o iş olacak bence uzamasın karı koca arasinda küslük yarım saatten fazla olmamalı bence
lgrth @kalpkirintilari ahahah devamına onu yazacaktım da yazmadım 😅😅 gerekli yeşil ışığı vermişsin zaten 🤣
kalpkirintilari lgrth hahaahhha. Kız aklımda hep senin polis kostunun dönuyo. Onu giyip ne gibi kurgu yazıyorsunuz? Yol çeviren sexsi polis gibi mi
lgrth @kalpkirintilari kız o bana olmadı bedeni evde boşta duruyor birgün zayıflarsam olur inşallah ama önümüzdeki bir sene çok zor 🤣🤣 giysem öyle birşeyler olurdu ama
kalpkirintilari lgrth gecelikleri hep bir beden küçük dikiyorlar ben mesela normal kıyafetlerimi L giyerim ama geceliklerde L üstüme olmaz çok dar gelir Xl alırım bu yuzden
dmltugce kalpkirintilari madem çok daginikmis kendi toplasin rahatsız oluyorsa . Bu arada kavganın üstüne de bir güzel sex olur ki 😂😂😂😂