perimasali802_ neinsanlarvar ya adet olacaksin yada hamilesin beklemekten başka çare yok yine bur kaset test yaptır
perimasali802_ neinsanlarvar belki yerleşme kanaması dir gebelik belirtilerin varmi akşama doğru kanama çoğalır ise adet olabilirsin ama gelip bidaha gelmediyse hamilesin bu yüzden yine ya kan yada evde test yaptır
neinsanlarvar Sarahh21 dün biraz oldu bitti hiç bişey anlamadım test yapıcam inşallah değildir.hiç yaşamadım yerleşme kanaması
lgrth @neinsanlarvar çok olmuş bir daha test yap ya adet öncesi lekelenmedir ya yerleşme kanamasıdır..bende bazen adet döneminde bir iki gün azıcık leke görüp sonraki ay dolu dolu geçiriyorum adetimi..
neinsanlarvar lgrth bence adet değil ya iki üçsaat sürdü geçti çünkü.ama inşallah yerleşme de değildir😂
elifn neinsanlarvar kan verirseniz bizede söyleyin yorumları okudum merak ettim şimdi rabbim hakkınızda hayırlısını versin
neinsanlarvar elifn ben sürekli sağlıkocagında kan verdim ya daha 14gün önce yeni verdim.şimdi tekrar gidip lan vermeye utanıyorum.az zaman geçsin dedim
elifn neinsanlarvar sizin düşünceniz ama durumu izah ederseniz bence anlayışla karşılarla sonuçta görevleri kan almaları içiniz rahat gidin