morgecelikli Her 5 videomdan biri Dubai çikolatası. Özellikle İstanbul’daki ceviz ağacının yaptığı güzel oluyormuş videolarda gördüğüm kadarıyla tabii. Hiç yiyen var mı? evde yapıp yiyen ya da satın alan?? Gerçekten abarttıkları kadar var mı fiyata değiyor mu
Sarahh21 morgecelikli abartılacak bişey olduğunu sanmıyorum bence bide çok şekerli boğaz yakıcak tatlılığı var diye düşünüyorum . Gittiğim markette kafede olursa denerim ama sırf onun için gidip dolaşıp aramam
sacmaliysenercan morgecelikli evde yaptım gereksiz bir şey ya dünde arkadaşım yemiş sırf para verdim ondan bitirdim diyo 🤣 normalde ağır bitter yoğun çikolata seven ben bunu sevmedim sadece kadayıf tahin çikolata karıştır ye aynısı
zarifhanim morgecelikli Ben üç markanın dubai çikolatasını yedim. Asla abartıldığı kadar değil. Normal antep fıstıklı çikolata ondan çok daha lezzetli. Eğer içindeki kadayıfın kıtırlığını hissetmek istiyorsanız antepfıstıklı çikolata ile çıtır baklavayı beraber yerseniz aynı lezzeti yakalarsınız. 😊
TombulHatun morgecelikli popüler kültür kölesi olarakdan geçen hafta evimin oradaki bakkala gelmiş görünce aldım😂 antepfıstıklı çikolata ya tek farkı kadayıfın çıtırtısı bana ağır geldi eşim de beğenmedi bi esprisi yok o kadar para vermeye gerek yok bence
morgecelikli TombulHatun kadayıf bana da ters geliyor ama bilemiyorum o kdr çıktı ki karsima artik acaba dedim
zuku morgecelikli hediye geldi bana gerçekten aramam hata tavsiye bile etmem. Damak çikolata üstüne bin basar.
kalpkirintilari morgecelikli Türkiyede satılanların hiçbiri dubai çikolatası değil zaten. Onların tadı orjinal değil. Ben Dubaiden getirtdim orjinalini yedim gerçekten harika bir tadı var içi bol bol kadayıflı fıstıklı.
zarifhanim morgecelikli Para verince plasebo etkisi oluşuyor. Yani o paraya değsin diye lezzet aldıklarını hissediyorlar bence. Çikolatası malzemesi bayat değilse taze ise hepsi birbirinin aynısı. Ben öyle waoww denecek bir lezzet görmedim. O sıradan her yerde gördüğümüz basit antep fıstıklı çikolataların ondan daha güzel olduğu kanısındayım. Kendiniz evde tadı iyi olan taze bir çikolatayı eriterek aynısını yapabilirsiniz. Yediğinize değer hem.