• Muhabbet
  • Arkadaşım için soruyorum.(acilmis)

Canım biliyorum bana biraz kızacaksın ama içim rahat etmiyecek. Senin bir tane kullandığın bir uygulama vardı bunu oradaki kızlara sorar mısın rica etsem. Anlatıyorum canım , Ben evliyken 4 ay önce biriyle bir ilişki yaşadm sadece bir günlük içime boşalmadi. Ve şu an 1 aylık hamile olduğumu öğrendim acaba ondan mı diye korkuyorum ama şöyle ki sadece bir defa ilişki yaşandı o da 4 ay önce içime boşalmadi Eylül’ün 20’sinde adet gördm yani bilmiyorum Bir aylık hamileyim yani demek istediğim canım bu ondan mı hamileyim bu arada eşimle çocuk çok düşünüyorduk üçüncü çocuğu yani her zaman deniyorduk demek istediğimi anladin mi canm alev lütfen beni yargılama zaten o ilişkiyi bitirdim.

Ewet kizlar bende duyunca şok oldum tabi yargılamak benim haddime değil onun için sizlere soruyorum ben anlamıyorum 4 ay önce yaşamış bir defalık iliski içine boşalma olmamış Eylül âdet görmemiş ve şuan hamile ondan mi diye düşünüyor.

leopar06 ya niye bir insan evliyken bunu yapma gereği duyar gerçekten anlamıyorm eşini sevmesen niye çocuk isteyesin arkadaş ne gerek var böyle şeyler duyunca geriliyorm bn ya ama ondan olması zor biraz 4 ay diyor çünkü eşiyle beraberse ilişkiye de giriyorsa eşinden. Olabilir Allah ıslah etsin bu kadını ve bunun gibi olan herkesi

@leopar06 ay bir de nasıl rahat soruyor hem aldatıyor hem de eşimle çocuk düşünüyorduk diyor sinir oldum

leopar06 ya bu kadar cahil olamaz. Üçüncü çocuk zaten. Üstünden kac ay geçmiş varsın ondan olsun biz ne yapalım sizin hatanızı biz düzeltemeyiz.

zuku çok haklısın bende dona kaldim ne diyeceğim bilemedim.

• zuku bunu yanıtladı.

lgrth bende sinir oldum şimdi birşey diyemedim kendisine

biricik46 bana anlik oldu herşey dedi bosluguma denk geldim.Eger bu çocuk ondansa nasıl yaparim valla eşine üzüldüm onun ne dim.

@leopar06 anlık diye bir şey mi var iki çocuğu var hiç mi irade sahibi değilmiş..bunu ayırt edemeyecek kadar cahil bir de

lgrth ewt cahil maalesef zaten aradan 4 ay geçmiş eğer ondan olsa 4 aylık olurdu, Allah’ım ne diyeyim linç etsem olmuyor

leopar06 eşini sevmiyorsa boşansın o zaman kalkıp aldatmak ne demek ya ne kadar rezil insanlar var bu dünyada ya ne kadar ayıp utanmadan bide hamile kalmaktañ korktuğunu söylüyor bence eşinden saklıyarak onun güñahına ortak oluyorsunuz kadın zina yapmış farkındamısınız

leopar06 anlık diye birsy mi var ya kocanla bile ilişkiye girmeden önce düşünüyoruz irade sahibi biri değil belli gözü dışarda Allah kocasına sabır versin kocasının yardımcısı olsun böyle insanların çok değer gördüğünü her istediğinin olduğunu görünce işte şaşırıyorm gerçekten nasıl yapar bir insan bunu eşine sevmiyorsan ayrıl ayıp

Beybiii onun eşini sadece 1 kere gormuslugum oldu ve adam çok sevinçli çocuğu olacağı için bana inanmaz beni tanımıyor,ki.

biricik46 eşimi seviyorum ama bir hata yaptım çok pişmanım sende beni yadirgama birdaha o kişi asla görüşmüyor um zaten dedi.

lgrth artık samimi değilim merhaba merhaba diom zaten uzakta kendisi.

leopar06 bence siz uzak durun o kişiden ne günahına ortak olun ne de eşine yaptığı terbiyesizlige ortak olun üzüldüm eşine

leopar06 Böyle bir insandan mümkün olduğunca uzak durmanızı tavsiye ederim. Sevmediği aldattığı adama neden üçüncü çocuk istiyor acaba. Gerçekten bazı kadınları anlamak imkansız. Kocası yapsa aynı şeyi ortalığı ayağa kaldırır kesin.