• Muhabbet
  • Arkadaşım için soruyorum.(acilmis)

zuku çok haklısın bende dona kaldim ne diyeceğim bilemedim.

• zuku bunu yanıtladı.

lgrth bende sinir oldum şimdi birşey diyemedim kendisine

biricik46 bana anlik oldu herşey dedi bosluguma denk geldim.Eger bu çocuk ondansa nasıl yaparim valla eşine üzüldüm onun ne dim.

@leopar06 anlık diye bir şey mi var iki çocuğu var hiç mi irade sahibi değilmiş..bunu ayırt edemeyecek kadar cahil bir de

lgrth ewt cahil maalesef zaten aradan 4 ay geçmiş eğer ondan olsa 4 aylık olurdu, Allah’ım ne diyeyim linç etsem olmuyor

leopar06 eşini sevmiyorsa boşansın o zaman kalkıp aldatmak ne demek ya ne kadar rezil insanlar var bu dünyada ya ne kadar ayıp utanmadan bide hamile kalmaktañ korktuğunu söylüyor bence eşinden saklıyarak onun güñahına ortak oluyorsunuz kadın zina yapmış farkındamısınız

leopar06 anlık diye birsy mi var ya kocanla bile ilişkiye girmeden önce düşünüyoruz irade sahibi biri değil belli gözü dışarda Allah kocasına sabır versin kocasının yardımcısı olsun böyle insanların çok değer gördüğünü her istediğinin olduğunu görünce işte şaşırıyorm gerçekten nasıl yapar bir insan bunu eşine sevmiyorsan ayrıl ayıp

Beybiii onun eşini sadece 1 kere gormuslugum oldu ve adam çok sevinçli çocuğu olacağı için bana inanmaz beni tanımıyor,ki.

biricik46 eşimi seviyorum ama bir hata yaptım çok pişmanım sende beni yadirgama birdaha o kişi asla görüşmüyor um zaten dedi.

lgrth artık samimi değilim merhaba merhaba diom zaten uzakta kendisi.

leopar06 bence siz uzak durun o kişiden ne günahına ortak olun ne de eşine yaptığı terbiyesizlige ortak olun üzüldüm eşine

leopar06 Böyle bir insandan mümkün olduğunca uzak durmanızı tavsiye ederim. Sevmediği aldattığı adama neden üçüncü çocuk istiyor acaba. Gerçekten bazı kadınları anlamak imkansız. Kocası yapsa aynı şeyi ortalığı ayağa kaldırır kesin.

leopar06 dna testi yapsin o zaman sende bu kadınla arkadaşlığıni bitir canım ne olur ne olmaz

leopar06 ilişkiyi bitirdim.

Hı hı ayneen kesin bitirmiştir kesin tek gecelik ilişkidir aynen. Bence eşinin bunu bilmeye hakkı var. Kocası aldatsaydı hemen söyleyin kadına diye baskı yapardı herkes yorumlarda. Yazık adama herşeyden habersiz başkasının çocuğuna babalık yapacak. Acilen bilmesi lazım fake hesaptan anlatın bence

kalpkirintilari o kadar haklısın ki tek gecelik birşey olsa 4 ay öncesinde olan birşeyin bu gebelikle alakası olmadığını bilir ayrıca mal değilse tabi ben olsam eşine söylerdim ama araları nasıl adam bu kadına ne tepki veriri o da önemli