elisaa48 Evet kızlar yanlış okumadınız para karşılığında oral yaptım 🤣 eşim çok istedi ama sadece yan taraflarını yalamış gibi yaptım 1 dakka tek ve 1 milyarımi aldım 😌🤣istediğiniz kadar linçleyebilirsiniz okurum sadece ona göre 😉 🤣
TombulHatun elisaa48 önyargılı olmamak lazımmış 😂 eşin temizliğine önem verdiği sürece kötü değil güzel 😂
meryemcnr elisaa48 kotu degilmis derken sonra alisinca cok sevip sen yapmak icin esine para ödeme de 😀
elisaa48 Ama kızlar bunu da soylim eşimin aklında hiç böyle bir şey yoktu ben kafasına soktum yaparsam hoşuna gider mi diye oda çok gider dedi ve hergün yalvardı en sonunda dün gece yaptım 😂
mavi0 elisaa48 ya aylar önce hesap açtım sırf bu oral için ama cesaret edemiyorum kısacası biraz çekiniyorm dişim değerse o an rezil olursam yapamazsam diye özgüvenimi toplayamiyorum bı türlü eşim istiyor ama belli de etmiyor benden bekliyor ama bende cesaret edemiyorum nasıl adım atsam nasıl yapsam yada yapabilir miyim acaba işte oda var
successfulwoman elisaa48 sen çok akıllısın kız.. burdakilere örnek oldun, bak artık herkes öyle yapacak hem para hem zevk alacaklar😁😁
elisaa48 TombulHatun ben genelde para karşılığı yaparım bazı şeyleri yemek olur oral olur masaj olur 😂 😂