she mlksrdl başınız sağolsun bende babamı kaybettim 1 buçuk yıl oldu asla kabullenemiyorum öldüğünü akşam konuştum ertesi günü öğlen haberi geldi bir anda kalbî durmuş o günden beri hiç iyi olmadım zamanla alışır insan diyorlar ben zaman geçtikçe daha çok özlüyorum kalbim daha çok acıyor
mlksrdl she kesinlikle öyle hiç aklımdan cikmiyo hiç çok zor biseymis rabbim dayanma gücü versin hepimize inşallah asla gecmiyo bu arada o kor hergun hergun dahada buyuyo içinde😭😭😭😭
milasu Rabbim içinize ferahlık versin babasızlık oldukça zor inanın 20 yılda geçse kabullenemiyorsunuz kendimden biliyorum 🥀
mlksrdl milasu asla kabul edilemiyo 😭😭😭 aminnnn cümlemizin kalbine rabbim ferahlık versin inşallah 😭😭😭
Bubenimoykumm mlksrdl aynı acıyı paylaştığımız için hatırlıyorum sizi o acı hiç geçmeyen bir boğazımda düğüm. Hıçkırık. Daima bekleyen gözyaşı 😢😢
mlksrdl Bubenimoykumm öyle gerçekten unutamıyorum gözümün önünden gitmiyo babamı son görüşüm 😭😭😭 ama geliyo yanıma o geldiğinde öyle güzel öyle tatlı bı çiçek kokusu alıyorum ki bu dünyada oyle bı çiçek kokusu almadım ben😭😭😭😭
perimasali802_ mlksrdl basın sağolsun canim Allah rahmet eylesin 🤲 Ona bol dua ve onun adina bolca sadaka ver
Hoyrat mlksrdl başınız sağolsun abim 2022 de kaza yaptı ve 2 yıla yakın hastanede yattı bebek gibiydi ve onu 7 ay önce kaybettik . Sesini duymayalı 3 yıl olacak bizlere sarılmayalı 3 yıl olacak zaman alıştırıyor belki ama geçirmiyor kalbimizin en güzel yeri onunla birlikte çürüdü 🙁
Bonibon_ mlksrdl Mekanı cennet olsun. 7 ay oldu babamı kaybedeli. Çok zor aklıma geliyor fotoğraflarına bakmak istiyorum bakamıyorum Çünkü bakarsam…. O kadar zor ki bu acıyla yaşamak. Baba kelimesini duyunca çok kötü oluyorum. Ama kimseye belli etmiyorum o acı içimde… Allah sizede sabır versin 🤲 🙏
mlksrdl Bonibon_ Allah razı olsun gerçekten çok zor bı acı rabbim kimseye yaşatmasın aslında içimi dökmek istiyorum ama konuşup sizide üzmek istemiyorum 🥺🥺🥺
sedatadik mlksrdl 4yil oldu babamı kaybedeli yeni doğum yapmıştim sanki dün gibi seni çok iyi anlıyorum
mlksrdl sedatadik vefat ettiği akşamın sabahında annem kahvaltıya çağırmıştı ama çok fena grip olmustum babamda rahatsızdı zaten dedim çok isterim ama zaten hastayım gelip babamın bağışıklığını da iyice dusurmiyim gitmedim o yüzden ama bin pişmanım keşke son anlarında yanında olabilseydim son kez kanlı canlı görmek sarılmak çok isterdim babacigima😭😭😭😭
belladonna mlksrdl Baban için dua isteyen postunu hatırlıyorum vefat ettiğini bilmiyordum. Post açtıysa da kaçırdım sanırım. Böyle durumlarda ne yazacağımı, ne diyeceğimi bilmiyorum. Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Başın sağ olsun. Mekanı cennet olsun.
mlksrdl belladonna dostlar sağolsun siz sağolun evet dua istedim aradan bı kaç gün geçti sonra vefat etti canım çok acıyo kalbim…😢😢😢😢😢
Bonibon_ mlksrdl Ben kimseyle konuşamiyorum babam desem gözümden yaşlar akar. Bazen anlatmak isterim anlatamam. Bağırmaktan aklımı kaybetmekten korkarım. Mekanları cennet olsun inşallah. 😔🤲