lgrth @tazeann evet miele de çok hoşuma gitti dysonla kıyas videosu vardı efsaneydi o da ama garanti kapsamı parça değişimi Türkiye sınırlarında nasıl olur bilemiyorum 😅 bir de o kadar para verip ikisi de elimde kalıcak diye korkuyorum 🤣
lgrth @tazeann onun detayını bilmiyorum işte Türkiye de satışı var ama 😅 bende bilmediğim için öncelik yapamıyorum
tazeann lgrth Miele çok iyiymiş ben bunu bi araştırayım parçaları varmı Türkiye’de Dyson hiç almamış ki bide ona paramı vereyim kız
tazeann lgrth Hahaha Allah razı olsun sayende 😂 şaka bi yana da bence Miele daha iyi bence yukarda bi Kaç kişid3 ywzmış zaten bence Miele alınmalı 😂
lgrth @tazeann öyle görünüyor hatta bir yorumda Avrupa da kimse dyson ı takmıyor herkes miele kullanıyor diyordu 😅
belladonna tazeann Ben dyson kullanıyorum. Tefalin süpürgesini bilmiyorum, görmedim de. Ben çok memnunum. Alacaksanız da Kasım indirimini değerlendirin derim.
tazeann belladonna Aa evet saolun iyi ki dediniz teşekkür ederim ama mieli de çok öven var kararsız kaldım siz v15 mi kullanıyorsunuz
belladonna tazeann Elektronik tamamen şans işi ya. Ben V15 kullanıyorum V10 da kullanmıştım ikisinden de memnunum. Mesela iki annem de phılıps kullanıyor onlarda ondan çok memnunlar.
tazeann belladonna Philips si çok öven olmadı onu da çok araştırdım belkide herkesin makinesi kendine göre iyi 😅 v15 den de çok memnun olan var bakalım nasip ben biraz daha araştıryım en iyisi almışken iyi bişey almak param boşa gitmesin istiyorum
belladonna tazeann İşte diyorum ya kesinlikle şans işi. Herkes kendi kullanıp memnun kaldığını öneriyor. Benim fikrimde almışken 1 tane al ömürlük al dyson al 😀