lgrth @jsidnxklc yaşına ve hamile kalacağın aya göre hesaplanıyor annem öyle planlı hamile kalmıştı tuttu nasip ama her zaman iki türlü ihtimal var
lgrth @jsidnxklc ben öyle bir plan yapmıyorum yaşına göre takvime bakarsan uygun ayı bulursun..Çin yeni yılına göre yaşını hesapla önce sonra aylara bakarsın
Sarahh21 jsidnxklc ben kızımdan sonra hamile kalmak isteyince çin takvimine bakdım ve söylemen aylarda korunmasız ilişki yaşıyorduk ve oğluma hamile kalmıştım
jsidnxklc Sarahh21 planlama yapiyorum yaşımı planlamiyor mesale 18 yaş 19 oluyor oda kız bir kizim var erkek istiyom bu ay 18 ya erek kız diyor
Sarahh21 jsidnxklc ben baktığımda yaşı ekleyip aylara göre yazıyordu mesela ekim kasım kız , ocak erkek
lgrth @jsidnxklc zaten Çin takvimi +1 yaşa göre hesaplanıyor tam doğum tarihiniz ne bu yaşta ikinci çocuk iyi cesaret
Lovely_00 lgrth gebelik düşünmüyorum ama merak ettim bana da hesaplama yapabilir misiniz 12 Haziran 1995 💐
brovni lgrth bu ay biz de düşünüyoruz rica etsem bana da yapar mısınız Bir kızım var ikincisini erkek istiyoruz nasipse 12 Aralık 2000
prensess_s lgrth lütfen rica etsem bana da bakar mısınız hangi aylar kız hangi aylar erkek diye erkek istiyorum inşallah 2002 16 Kasım
lgrth @jsidnxklc çin yeni yılına göre oluyor yaş hesabı bu şekilde yapınca benimki yapınca benimki tuttu..bitirdiğin yaş değil gün aldığın yaşa göre..