• Gebelik Planlaması
  • Çin takvimi cinsiyet planlama❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

jsidnxklc ben kızımdan sonra hamile kalmak isteyince çin takvimine bakdım ve söylemen aylarda korunmasız ilişki yaşıyorduk ve oğluma hamile kalmıştım

Sarahh21 planlama yapiyorum yaşımı planlamiyor mesale 18 yaş 19 oluyor oda kız bir kizim var erkek istiyom bu ay 18 ya erek kız diyor

@jsidnxklc zaten Çin takvimi +1 yaşa göre hesaplanıyor tam doğum tarihiniz ne bu yaşta ikinci çocuk iyi cesaret

lgrth gebelik düşünmüyorum ama merak ettim bana da hesaplama yapabilir misiniz 12 Haziran 1995 💐

jsidnxklc ben baktığımda yaşı ekleyip aylara göre yazıyordu mesela ekim kasım kız , ocak erkek

@jsidnxklc çin yeni yılına göre oluyor yaş hesabı bu şekilde yapınca benimki yapınca benimki tuttu..bitirdiğin yaş değil gün aldığın yaşa göre..

lgrth lütfen rica etsem bana da bakar mısınız hangi aylar kız hangi aylar erkek diye erkek istiyorum inşallah 2002 16 Kasım

lgrth ya lütfen Allah rizası içi bana da bakın çok dua ederim ben anlamadım yapamadım

jsidnxklc Canim cin takvimine güvenipde pilanlama. Avucunu ac Allaha Dua et bence :)