prensess_s nasıl anlatsam baya uzun olacak eşinin sağ tarafına yatacaksın sonra o iş olacak ya eşinin daha çok zevk alması lazım içine sen ıslanma dan boşalacak sonra sağ tarafına yat adetin bitiyor ya gusül alıyorsun ilk zamanları hamile kalınırsa yüksek ihtimal erkek adet olmaya yakın olursa da yüksek ihtimal kız oluyor """* Yahudiler peygamber efendimiz sav yanına gelmişler eğer sen peygambersen söyle kız çocuk ve erkek çocuk nasıl oluyor diye peygamber efendimiz kadının suyu erkeği geçerse kız olur erkeğin kadını geçerse erkek olur diye buyuruyor Yahudiler andolsun ki bunu sadece peygamber bilir diyorlar. Çocuk gelişimi okuyan arkadaşımda kadinncok zevk alırsa kız oluyor demişti aklimda da kalmış düşünüyorum benim ilk zamanlar eşimi aşırı seviyor ve arzuluyordum solumda yatıyordu eşim şimdi çok güzel bir kızım var ama ayva yemeği unutma hamileyken bide çocuk doğunca 7. Günü saçını kes ilerde saç problemi yaşamaz göz sorunu yaşamaz ve zekası güzel oluyor ama ağırlığınca durumuna göre altın yada gümüş ne kadar tutuyorsa sadaka ver çevremde kim yaptıysa oldu ablamın iki oğlu bir kızı var bilerek yaptı oldu yengemin dört kızı var yaptı oğlu oldu hatta abime iyice bak erkekmi demiş narkozluyken inanmamış 😅 eşimin amcasının gelini de kız istiyordu kitaptan çekip atmıştım yaptı kızı oldu kitap şuanda nerde hiç bilmiyorum ama her anneye lazım kitabı dini bir kitap ordan öğrendim kurstayken hadis yaparken de denk gelmiştim inşallah Rabbim hayırlı bir erkek evlat nasip eder 🤍🤍🤍