😅😅
Çin takvimi cinsiyet planlama❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
umo kızzz şu an reglim bitince denicez bakalım inşallah rabbim sağlıklı sıhattlı nasip eder erkek evlat😘
umo keşke kitwpıbulup ekran foto atsaydınız çok mutlu olurdum şimdi ben mi eşimin sağ tarafında yatacağım iş bitince eşim mi benim sağ tarafımda yatacak
- Düzenlendi
prensess_s sen erkek mi istiyorsun kitabımda birisi bilerek o yaprağı kesmiş yırtmış kitabın adı her anneye lazım
prensess_s 14 . Güne kadar hamile kalınırsa erkek oluyor eşin senin sağ tarafına uzanacak ondan sonra ilişki olacak sen islanmadan eşin boşalacak kitabın adı her anneye lazım kitabı
prensess_s görmedim inşallah Rabbim hayirlisiyla yağız hayırlı bir evlat nasip etsin
jsidnxklc Benimde ilk bebeğim kız hamileydim yaptım erkek diye çıkıyordu ama kız oldu
umo yani ilişki bittikten sonra erkek istiyorum diye kocam benim sağıma yatacak ben solda yatacağım demi
lgrth @Smartlady takvim Burda var 🙂
lgrth kız banada baksana bakim doğrumu gösteriyo ilk çocuğumunkinde deneyim
lgrth 02.12.2015 aralık ayında doğum yaptım sabah 10.54te
Bahtsizbedevi_ senin doğum gününe göre oluyor hamile kaldığın aya göre 😂 ya yaş hesabı Çin takviminde değişik onların yeni yılı bizimkinden farklı ona göre yaşa ekleme yapılıyor
lgrth he dur ozaman kendi doğum tarihimi yazim🤣