Çin takvimi cinsiyet planlama❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
umo yani ilişki bittikten sonra erkek istiyorum diye kocam benim sağıma yatacak ben solda yatacağım demi
lgrth @Smartlady takvim Burda var 🙂
lgrth kız banada baksana bakim doğrumu gösteriyo ilk çocuğumunkinde deneyim
lgrth 02.12.2015 aralık ayında doğum yaptım sabah 10.54te
Bahtsizbedevi_ senin doğum gününe göre oluyor hamile kaldığın aya göre 😂 ya yaş hesabı Çin takviminde değişik onların yeni yılı bizimkinden farklı ona göre yaşa ekleme yapılıyor
lgrth he dur ozaman kendi doğum tarihimi yazim🤣
- Düzenlendi
lgrth 13.12.1999 kızıma hamile kaldığım 2014 ay mart ayıydı
Bahtsizbedevi_ seninki düzgün bir tarihmiş üstteki arkadaşın Çin yeni yılıyla yakın hesaplayamadım bir türlü 😂
Bahtsizbedevi_ 18 yaş altı için bilgi yok 🤣🤣
lgrth hahahaha🤣🤣
lgrth kız nasıl olmaz aa🤣🤣
Bahtsizbedevi_ senin ateşine kimse yetişemiyor ahaha
- Düzenlendi
prensess_s uyuyorsunuz ya o zaman eşin senin sağında yatacak yatak yastık düzeni o şekilde olacak ………seks yapacağınız zaman artık normal yapiyonuz kocanın işi bittikten sonra ne yaparsa yapsın sen uyuyacağın zaman sağ tarafın üzere yat spermi içinde ya tutsun ama çok zevk alma eşin sen islanmadan boşalsin gusül alınca adetten çıkınca 14. Güne kadar hamile kalırsan erkek olma olasılığı yüksek açık bir şekilde anlattım ama kusura bakma cevizli sucuk et felan kocana güç verecek şeyler yedir bide anlamadiysan Instagramdan ses atayım ne yapayım kız ama nasip herşey Rabbimin kitaplarda hadiste o şekil deniyor
umo canım hamileyim 🥹🥹🥹 test yaptım ama kan vereceğim doktora gidip çift çizgi çıktı
prensess_s ay ciddi misiniz sağlıkla gelsinn İnşallah yorumları baştan okudum sizin cinsiyeti çok merak ettim şimdiden 🫠
prensess_s her gün 100 salavat da çekin birde şey diycem @umo arkadaşın dediklerini uyguladınız mı