elisaa48 nurella4 hayır oda bana almaz çünkü ne alacağını bilmez o yüzden para verir git kendine ne hediye alıyorsan al der 😂
TombulHatun nurella4 genel de alırız benm eşimin hobisi ihtiyaçları hiç bitmediği için illaki alacak birşey bulurum 😂
sacmaliysenercan nurella4 özel günlere önem veririm bunu eşimde bildiği için elinden geleni yapmaya çalışır evlilik yıl dönümü bide doğum gününü kutlarız ikimizde tek ondan beklemem zaten ona kendi parasıyla hediye alıyorum 😂😂😂
TombulHatun nurella4 ben olsam alırım ben doğum gününde de alıyorum, bunları sadece erkekten beklemeye karşıyım ben yıl dönümüyse ikimizin yıl dönümü neden sadece o hatırlayıp o hediye almak zornda olsn karşılıklıdır bence, benim içimden gelir almadan duramam,
nurella4 TombulHatun evet oyle peki hediye önerileriniz var mııı bizde gebelde özel günlerde alırız birbirimize evlilik yıl dönümü ilk defa ya bilmiyorum
TombulHatun nurella4 yani bunu sen daha iyi bilirsin eşinin ihtiyacına hobisine göre birşeyler alabilirsin, deri cüdan kemer seti olur, kullanıyoraa özel taştan tesbihler var, tuttuğu takımın forması, saat, ayakkabı
TombulHatun Eskobar ben bu durumdan pek hoşnut değilim ama esko evet hediye alması kolay da adam sürekli faal bir etkinlikte deliriyorm 😂
zarifhanim nurella4 İlgi duyduğu veya ihtiyacı olan ama almayı ertelediği şeyleri alıyorum. Araç aksesuarı gibi şeyler. Ne alsam iyi ki almışsın diyor, nedense en gereksiz şey de araç söz konusu olunca çok ihtiyacıymış gibi oluyor 😅
Heyyo Benim eşimin çok sevdiği Bi pijaması vardı Bi yeri çok az çamaşır suyu olmuş sürekli söylüyordu çamaşır suyu almayacaz artık falan diye yıldönümünde aynı pijamasından aldım 😁