Mavininannesi . Fakat annem akrabalarla bir olup yok ikiz olduğu için nazara gelir kömürle yüzünü yıkayayım( göz enedsyonu oldular) makas brakalım yastıga nazara geldiler lahusa depresyonu mu bilmem ama bir çığlık atmıştım bir daha hiç bir şey yapmaya cesaret edemedi kimse. Zaten kiloları azdı neyine nazar değecek anlam veremiyordum. Psikolojim çokmütü 5 günde misafir ağırlamak zorunda kalmiştım ve ucu bitmiyordu. Ev temizliği pandemi misafir derken hep bir olup lahusalık depresyonunu dibine kadar yaşatılar. ( ikizleri gören bütün misafirlerin yüzleri beş kariş aaaa bunlar ne böyle günah) birde beni düşünün 3 ay gece uyumadım gece ağla gündüz iki saat uyu misafir ağırla birde aaaaa kilon çok kalış sen ne olmuşsun. Alerjim doğumdan sonra artınca doktor sakinleştirici artı agır ilac yazmiştı 9 da alıyordum iğnemi sakinleştirici olmasına ragmen uyku 0 zombi gibi olmuştum taki anneö ve krdeşim zorla aşırı sıcak duş aldırıp resmen bayıltmışlardı öğlen 1 de uyuyup akşam 10 da uyandığıma inanamadım…