Selammm arkadaşlar… konu yine eşim. Çok isteksiz anlayamıyorum bakımlıyım hergün iki defa duşumu alırım bir defa bile beni tüylü görmemiştir. Haftalarca yanına gidip istemeyeyim haftalarca yapalım demez.. 15 gün oldu fikfik yapmayalı dün çocuğu uyuttum gittim güzel bir duş aldım kremlendim parfümlendim bornozumla oturdum oturma odasına. Şakalaştık biraz felan kucağına oturdum boynunu öptüm ben çok yorgunum bacaklarım ağrıyor yatıcam dedi gitti yattı. Sinirimden sabahı sabah ettim. Sürekli beni reddediyor bu kaç oldu zoruma gitmeye başladı artık. O istiyorki hep kendi istediği zaman olsun kendine kalsa ayda 2 anca yapar. Daha yeni evliyiz 2 yıl oldu. Herhangi bi problemi yok erken boşalma yada erekte olma gibi. Sorunları var desem yok başkası var desem yok çünkü 7 24 beraberiz sayılır. Onun dışında kayınpederimle beraber çalışıyorlar hep babası yanında yani başkası olma ihtimali 0. Sıkıldım artık sürekli benim istememden ve reddetmesinden bu kadarı normal mi bilmiyorum kaç erkek çıplak kucağına oturan kadını reddeder bilemiyorum. Bu konuyu defalarca konuştum hep aynı bahane yoruluyorum diyor. Ne yapayım nasıl bir yol izleyeyim bana akıl verin lütfen🙏