• Muhabbet
  • Geçmez dediğinin gecenin kaçınci sabahi 🌷🌸🚬

İyi geceler canim ciceklerim nasilsiniz peridece bu ara bi sönük bi durgun gibiyiz dertlesme muhabbet postu olsun muuuu🦋❤️

Ekran görüntüm sahi guclu guzel kadinlar geçmez dediğiniz ne geçmeki bazen güçlü olduğumuzu unutup gun icinde yapamadiklarimiza cok odaklanip kendimizi gormezden cok geliyoruz kendimizi sevmemiz için kimseye gerek yok çünkü biz kadiniz burnumuz yere surtunse bile dizlerimiz kan icinde kalsa bile kalkmadik mi? Hemde daha güçlü 🌸 kendin için kendini çok sev🌷🌷🫂

Neselibiri oyle demee neden🥹
    genelde yapamadiklarimiza odaklanıyoruz buda ister istemez yorucu çekilmez bi hal aliyor

Zamansiz_ aynen işte ben de sürekli yapmadıkları diyemedikleri ve bana yapılan haksızlıkları düşünüp düşünüp kendimi dolduruyorum sonra da kendimden nefret ediyorum bu düşünceler beynimi yiyip bitiriyor 🥺

Bubenimoykumm canim oyku 30 yaklastikca bu hissi daha iyi anlayabiliyorum ama cok guzel bi hismis bazen bazi seyleri birakmak gerek olmuyorsa olmasin gibisinden🌸

Neselibiri sen dur demedikçe devam edicek cicegim hele bide gurbetlik hissi gelince bastan saracak bunun önüne bi tek sen gecebilirsin

Zamansiz_ 30 dan sonra insan hayır demeyi öğreniyor . Etrafındakiler de eksiliyor ihtiyaca binaen. Şöyle bir bakıyorsun mesela bi omuz arıyorsun babanın yasını tutarken ama yok. İnsanlar gezme tozma yemek içme dostuymuş.

Zamansiz_ benim ömrü hayatımın en zor gecesi kızımı doğurduğum geceydi hayatımda hiçbir gece bu kadar birşeyin bitmesini istememiştim eve gitmek için ağlıyordum 😂 çok şükür bitti ama psikolojik olarak sorarsan çok olmadı ya bebelerin ikisinin birden ağlayıp beni uyutmadigi geceler en fazla iki hafta olmuştur. Allah’a en çok o zaman dua ediyorum. Sabır diliyorum balkondan atlamamak için 🙃🙃🙃🙃🙃

Zamansiz_ peridece bu ara bi sönük bi durgun

Reklamlardan girebilsem Açıyorum upuzun reklam reklamdan çıkamıyorum. Uyuz olup uygulamadan çıkıyorum. Bu yazıyı yazarkende tuş kilidi yapmak zorunda kaldım açtım tekrar reklam. Sırf yazmak için girdim vallahi. Sinir oldum ayol hahahaha 🤣 Çok güzel yazmışsın ama aşağıya 🌹🌺

Zamansiz_ postunu boş geçmek istemedim bişeyler yazayım dedim ama neden ne yazayım diye dakikalarca düşündüm bilmiyorum , bu aralar algılarım çok açık değil galiba 🫢😅

HurremSultan ayyy 🥹🥹 ne his be hurrem artik cik diye bagirdigimi biliyorum tobe yarabbi ay oda gecmedimi oda gecti 🥲😮‍💨 rabbim sabrimizin karsiligini guc kuvvet versin gercekten 🌸

baileys ayyy ya bende ilk zamanlar yoktu ne guzel reklam su ara bende aynisini yasiyorum🫠 hepimiz farkina varsak cok gucluyuz be 🌷🌷🌸

lanjalee yaaa jalem öyle deme hersey yolundami❤️🦋🫂 degilsede sen yoluna koyarsinnnnnnn🌷💃🏻💃🏻💃🏻