perimasali802_ HurremSultan Hürrem eşim şey diyor çocuk yapalim erkk olursa hakim koyarız he dedim kız olursada hakimiye koyarız gerçekten mi dedi defol dedim bunları buyuttuk te evlendirdik falan ben kizimi vermiyorum dedi ya 🤣
Zamansiz_ perimasali802_ hahaha esimde kizin cinsiyetini ogrendik diyor bu saatten sonra erkek cocugu olan arkadaslarimi siliyorum😂😂 arkadasida ayni gun aradi kiz dedi esim arkadasinda 3 oglu var 🫠🫠 diyor eve gelmeyin mumkunse 🥲🥲😂
HurremSultan perimasali802_ kız cocuklari başka erkek başka halbuki oğlum daha düşkün bana ama ne bilim büyükçe değişir gibi geliyor erkek sonuçta kızlar daha evcil oluyor büyüdükçe 😍
Zamansiz_ HurremSultan buyuk 6 yasinda kucuk 17 aylik olucak cicegim seninkiler arasi hic yokmus yaw allah guv kuvvet sabir versin🥲🫠
HurremSultan Zamansiz_ kız o yüzden kalk kirizi geçiriyorum dışarı çıkınca sende mesela bir tane ile dolanirsin yine 😂 hatta küçüğü babasına bırak buyukle sinamaya bile gidersin mis gibi ikiz anası gibiyim ben
perimasali802_ HurremSultan ne kızım ne oğullarım sanki bnden çıkmamışlar yav babaci bunlar bu işte bir terslik var 😂
Zamansiz_ perimasali802_ bizim evdede bebelerim babalari dogurmus gibiler 🦦🤷🏻♀️ yav neyse onu gectim hicmi annelerine benzemezler yaw birini 40 birini 42 hafta tasidim🥲 insan uzuluyor periii bu kadar babalarina benzeyince 🫠😮💨