perimasali802_ HurremSultan ne kızım ne oğullarım sanki bnden çıkmamışlar yav babaci bunlar bu işte bir terslik var 😂
Zamansiz_ perimasali802_ bizim evdede bebelerim babalari dogurmus gibiler 🦦🤷🏻♀️ yav neyse onu gectim hicmi annelerine benzemezler yaw birini 40 birini 42 hafta tasidim🥲 insan uzuluyor periii bu kadar babalarina benzeyince 🫠😮💨
HurremSultan Zamansiz_ e benimkiler hiç öyle değil yaaaa resmennn gotle dön gibiyiz😂😂😂 @perimasali802_
perimasali802_ Zamansiz_ ahaha bizdede bana benziyorlar babalarına değil Huylarını senden almışlardır bizde öyle görünüş ben huy baba
Zamansiz_ HurremSultan ya benimkilerde öyle ama baba oyalamak isterse yanina giderler benzerlik benim canımı sıkıyorr hurremmnn hele bana hic hic benzememeleri🥲😂😂😂
perimasali802_ HurremSultan ayy yok valla büyük oglan varim yokum umursamaz küçüğü belki biraz vardir ama kizimi gorseniz tam babaci yani daha küçük ya nasilda biliyor Babasının kucağında çekiyorum gelmiyor bna 😁
Zamansiz_ perimasali802_ degil cicegim degil oda degil🥲😂😂 sadece oglumun kokulara karsi hassasiyeti cok fazla ben gibi i kadar