Günaydın kıslaarr 🌺😍 nasılsınııız bakim…
Vereceğiniz tüyolara ihtiyacım var 😄 eşim 2 ay sonra gelecek iş gereği yanımda değil ,, gelişiyle onu büyülemek istiyorum… Çünkü normalde utangaç bir yapıya sahibim.. Bişey demeden önce düşünüp öyle söylerim… Ama dün forumda okuduklarım dan sonra 😄 bni durdurabilecek olana helal olsun dedim ve mesajda daldım kocama ❣️😍 oda sevinerek karşılık verdi… Hadi bakalım tüyoları bekliyorum 😍

Sutlucikolati hahahha bende bunu bekliyorum zaten 😄hoş buldum… üzerimdeki utangaçlığı yok etmek istiyorum.. Bazı yorumları görünce kendimi baya baya tuhaf hissettim 😄

kalpkirintilari hahaha siz anlatıın da 😄 Bosver in 2 ayı… Ya sürpriz yapıp dha erken gelirse 🥴🫨

derin_ 2 ay gelsin o zaman bomba gibi fikirler veririz şu an aç karnına beynim çalışmadı 😂

Ay bende yeni üye oldum burdaki yazışmaları görünce insan istemesede açılıyor😂 ilişki tüyoları olur cinselikle ilgili tüyolar olur 2 ay oldu doğum yapalı daha ilişkiye girmedik
        Gireceğim zaman büyüleyici olmak istiyorum her türlü şeye açığım 🤭 dökülün peride kızları 💋

kaardelen hahahahah şuan da fikrinize ihtiycım var 😅 hazır uzakken biraz yakıyım adamı😍

cananlcm zaten burdaki yazışmaları okuyunca Bi tuhaf oldum baya açıldım 😅dünden beri eşime fena sardım hepsi buradakiler yüzünden 😍 çalışmasına engel oluyorum hahahha aklı fikri bende şuan 😍

derin_ ne güzel işte kız daha çok özlem sarsın burası insanı fena yapıyor 😂 ama galiba tüyo falan veren yok 🤷🏻‍♀️

cananlcm burası insanı yakıyor 🔥😄 ay cidden dünden Beri neler yaptım eşimee hahahahha çok şaşırdı 😅 iyi misin kendinde misin diye sordu kaç kez 🥴