kalpkirintilari hahaha siz anlatıın da 😄 Bosver in 2 ayı… Ya sürpriz yapıp dha erken gelirse 🥴🫨

derin_ 2 ay gelsin o zaman bomba gibi fikirler veririz şu an aç karnına beynim çalışmadı 😂

Ay bende yeni üye oldum burdaki yazışmaları görünce insan istemesede açılıyor😂 ilişki tüyoları olur cinselikle ilgili tüyolar olur 2 ay oldu doğum yapalı daha ilişkiye girmedik
    Gireceğim zaman büyüleyici olmak istiyorum her türlü şeye açığım 🤭 dökülün peride kızları 💋

kaardelen hahahahah şuan da fikrinize ihtiycım var 😅 hazır uzakken biraz yakıyım adamı😍

cananlcm zaten burdaki yazışmaları okuyunca Bi tuhaf oldum baya açıldım 😅dünden beri eşime fena sardım hepsi buradakiler yüzünden 😍 çalışmasına engel oluyorum hahahha aklı fikri bende şuan 😍

derin_ ne güzel işte kız daha çok özlem sarsın burası insanı fena yapıyor 😂 ama galiba tüyo falan veren yok 🤷🏻‍♀️

cananlcm burası insanı yakıyor 🔥😄 ay cidden dünden Beri neler yaptım eşimee hahahahha çok şaşırdı 😅 iyi misin kendinde misin diye sordu kaç kez 🥴

Nude at heycanla bekliyorum falan de yeni ciciler al kendine 😃😃 offf böyle söylüyorum kendimde uygulayamıyorum yaa ☹️ gecelik giydiğim de fantazi eşim bi.kere gülmüştü bana bidaha da giymedim 😞 ama eşiniz beğeniyorsa kesin deneyin hoşgeldiniz bu arada ☺♥

Kaymakliibaal hoşş buldum.. Evet hoşuna gidiyor ama ben sadece 1 defa giydim😅o ruh haline giremedim bu türlü..ama farklı şeyler deneyecem… Kendine bi parça gecelik yazdım ve cinsel içerikli kartlar,, zar falan var onlardan da alacam..mesela zarı atıyorsun ne çıkarsa o pozisyonu yapıyorsun 😍 ay çok heyecanlı… Ve kart var Bi tane seçiyorsun ne yazıyorsa onu uyguluyorsun 😊

derin_ hoşgeldin aramıza derin🌸❤️ kesinlikle eşin gelene kadar mesajlarla fotoğraflarla heyecanlandırmalısın böyle devam et 😁

derin_ o zaman o ruh haline 2 ay içerisinde girmelisin mutlaka bu fırsatın varsa değerlendir ☺😘♥ bollll şans eğlenceli bol zevkli günleriniz olsun ♥😘☺

aredhel dimi ama 😅 heyecanına heyecan katmam lazım 😍 hoş buldum ❣️