kalpkirintilari hahaha siz anlatıın da 😄 Bosver in 2 ayı… Ya sürpriz yapıp dha erken gelirse 🥴🫨
Yeni üye oldum 🌺😍
derin_ zamanla alisirsin eski postlara falan bak 🤣
Sutlucikolati hahahha bakayım tabi 😄
- Düzenlendi
Ay bende yeni üye oldum burdaki yazışmaları görünce insan istemesede açılıyor😂 ilişki tüyoları olur cinselikle ilgili tüyolar olur 2 ay oldu doğum yapalı daha ilişkiye girmedik
Gireceğim zaman büyüleyici olmak istiyorum her türlü şeye açığım 🤭 dökülün peride kızları 💋
derin_ Hoşgeldin
annabel Hoşgeldin
- Düzenlendi
Nude at heycanla bekliyorum falan de yeni ciciler al kendine 😃😃 offf böyle söylüyorum kendimde uygulayamıyorum yaa ☹️ gecelik giydiğim de fantazi eşim bi.kere gülmüştü bana bidaha da giymedim 😞 ama eşiniz beğeniyorsa kesin deneyin hoşgeldiniz bu arada ☺♥
successfulwoman hoş buldumm 😊
Kaymakliibaal hoşş buldum.. Evet hoşuna gidiyor ama ben sadece 1 defa giydim😅o ruh haline giremedim bu türlü..ama farklı şeyler deneyecem… Kendine bi parça gecelik yazdım ve cinsel içerikli kartlar,, zar falan var onlardan da alacam..mesela zarı atıyorsun ne çıkarsa o pozisyonu yapıyorsun 😍 ay çok heyecanlı… Ve kart var Bi tane seçiyorsun ne yazıyorsa onu uyguluyorsun 😊
derin_ o zaman o ruh haline 2 ay içerisinde girmelisin mutlaka bu fırsatın varsa değerlendir ☺😘♥ bollll şans eğlenceli bol zevkli günleriniz olsun ♥😘☺