elisaa48 tugbanur içiyorum eşimden gizli ama eşim bilir içtiğimi söylerim kızar ama takmam hiç görümcemle birlikte içmişliğim var 😂
azze tugbanur Kullanmıyorum ama kullanıyor olsaydım saklamazdım.Bu arada hiç sigara içmeyen birisi olarak gizli içicileri kokusundan tanıyorum 🤭
kalpkirintilari tugbanur yani şimdiye kadar anlamamaları da bir garip sigara içen insan var sigara kokarlar yani ne kadar yıkansa var da ağız gargarası yapsalar da mutlaka sigara kokarlar
Sutlucikolati tugbanur içtiğimi herkes biliyor kimse benim yanımda içme demedi diyen olursa da gitmem yani
Cicikiz tugbanur herkes bilir saklamam anamla da karşılıklı içeriz babama saygıdan gelince küllüğe koyarım
tugbanur Cicekliperde ne güzel ya bizim nedense köşe bucak bi saklanma seysi ama yakındır bende iciyorum diye haykiricam ahahaha
Sutlucikolati tugbanur esimin annesiyle ilk tanistigimizda gorumcem ve eside vardi oturuyorduk yemek yiyorduk yemegim bittikten sonra ben sigara icicem kalkiyorum dedim oyle kimse bisey demedi yanlarında içtim hatta
tugbanur Sutlucikolati ay çok iyiymiş keşke bende ilkten soyleseymisim yada battı balık yan gider diye yakalanirsam yakalanirim, bizim ailede teyzem falan hep içiyor biliyorlar bisi demiyorlar ama ben içsem kesin değişik bakarlar
perimasali802_ tugbanur içmiyorum ama eşimle bazen oda çok nadir bir yudumluk alıyorum icsemde kimseyi ilgilendirmez ya saklamam bnce
tugbanur perimasali802_ bende o kafadayım ama eşim hep kimse bilmesin kafasında, önceden bende çok içmezdim ama son zamanlar baya bağlandım
Sevde_20 tugbanur hayir anlıyorum seni bence alistirabilirsen alıştır kaynananları yanında icemwzsin elbette ayip saygınlık olarak algılanır ama bence esinde bisey demiyomus zaten bilsinler kazara ogrenmis susu ver filan yani nereye kadar gizlicen bide dedigin gibi biz yapınca sanki adam öldürmüş gibi davranmaları cok sacma o kadar haklısın ki….. ben olsam kazayla kaynanam ogrenmis süsü veririm sonra da odamda içerdim yanında olmaz tabii… en azından sen rahatlarsın esinde hayır derse annem kızdı vs vs derse sende bırak beraber bırakalım o zaman de.. büyük ihtimalle bırakamayacagina gore beraber icersiniz😉😉 sen normal bisey gibi gösterip devam edersen kabullenirler eger sen kabuguna cekilirsen sana kabul ettirirler ic bos ver kocam icse bende icerdim ama benimki sevmiyo o yüzden bende içmiyorum ( kaynanamlarla yasiyorum)
tugbanur Sevde_20 bunu ciddiye alicam 😂biraz utangaç bi yapım var sanırım bu konularda ama bu sigara konusu baya içime oturdu son zamanlarda saolasin🌼
Sevde_20 tugbanur utanılcak bisey yok ki bu cay icmek kahve icmek gibi bi ihtiyac herkes cay kahve de icmez ama sigara içenlere oranla kafein icenler daha fazla ve kabul ediliyo… sen nikotin ihtiyacını gideriyosun sadece oyke dusun dedigim gibi yanlarında icmezsin ama kabul ettir yani bunu 😉😉
tugbanur Sutlucikolati ay haklısın ama işte arkadaşın birisi yazmış ya adam öldürmüş gibi davranıyorlar kadınlara sigara içtiği için diye aynı öyle kafadalar yani..
Coolness tugbanur bende sigara kullanıyorum ama kv kb sigara içtiğimi bilir mi bilmez mi hiç bilmiyorum, onların yanında evlerinde onlar bizdeykende içmiyorum saygıdan, onların olmadığı ortamda içiyorum. Böylesi daha uygun bence
tugbanur Coolness aynen bende sizin gibiyim muhtemelen biliyorlardı bi arkadaş yazmış gizli icicileri biliyorum diye anlasiliyordur bazen çat kapı geliyorlar ev kokuyor ister istemez, ama bazen yatıya gidiyoruz veya onlar geliyor o zaman işte sorun oluyor benim için