Kızlar herkesin var içinde kimseye söyleyemeyeceği seyler, söylerse linçleneceği şeyler.. Onları bu postta anlatıyoruz, Ama kimse kimseyi linçlemiyo😁
Yetişkinlerin pubg gibi oyunlar oynamasını saçma buluyorum.
Bide sırf iphonenin yeni versiyonu çıktı diye telefonunu değiştirenleri saçma buluyorum. Ben mesela telefonum ortadan ikiye ayrılıp patlayana kadar yenisini almam😁
Hadi sizde itiraf edin
Söylersen linçlenecek bir şey yaz😁
kalpkirintilari Yetişkinlerin pubg gibi oyunlar oynamasını saçma buluyorum
Ask olsun 🤣 ne guzel oyun pubg 🤣🤣 bende başta senin gibi düşünüyodum bi basladim 2 3 sene oynadim 🤣 orda tanistigim arkadaslarim bile var hahaha🤣
kalpkirintilari kilo alinca ayyy bune kendine boyle yapmissin az ye
Zayiflayinca noldu hastamisin yoksa huzurun mu yok
.🫠
bana kilo aldin cirkinsin diyende sendin zayifladim guzel oldun diyemiyomusun hastasin diyosun mal kafaaa kurban ol bana diyesim geliyor ama hanfendiligimi bozamiyorum iste oh rahatladim soyledim guzel post🦦😂😂😂
Sutlucikolati 🥲🥲 allah için esime diyorum tam cevap anlamiyorum ne anliyorsunuz esra erolda bitane kadin vardi ya karsidakileri oldurunce kocammis gibi vuruyorum yoksa seninkide o hesapmi cicegim😂😂😂
Sutlucikolati Orda tanışıp evlenenler bile varmış😂
Zamansiz_ İnsanlara o kadar yüz verme ya ne hadle sana böyle şey söyleyebiliyorlar..Bazı insanlara yüz verince böyle tepemize çıkıyorlar kilo alınca insan çirkinleşiyor mu ne alaka o söyleyenlerin ağzının ortasında bir tane vurasım geldi👊👊👊
Neden forumda sadece bilindik kişilerin postu tutuyor çok yorum alıyor böyle başkaları post açınca 2 3 tane yorum geliyor sadece
kalpkirintilari ya bende mesela airfryeri çok saçma buluyorm ve birde esxpresso makinelerini ne bileyim yani boş geliyor bana 👻
kalpkirintilari şu burunları kaf dağında olanlardan nefret ediyorum 😂
Ve bir eşya olsun yada giyim olsun ballandıra ballandıra anlatmıyorlarmi 😬
Ha bide yapamacagini bildiğin birşeyi alip sonra yapamıyorum bana yardim edermisin demeleri tam saçmalık 😅
Sutlucikolati eşim bı ara oynadı baktık bütün sülale oynuyor 😂
Bı ara okey de vardi covid döneminde yine butun sülale oynuyordu 🤣🤣
Zamansiz_ zamansiz yaa😂
kalpkirintilari yok kuzum insanlar işgilerini çeken posta yazıyorlar benim postlarımda da üç beş cevap
jeliboonn bide şu espressonu nasıl içiyorlar onu anlamıyorum zehir zıkkım gibi ya
kalpkirintilari eşimin sülale ortamında bulunmayı sevmiyorum bi zararları yok ama uyuşmuyorum onlarla
Eskobar Bilemedim ya ana ekranda kim bilindik birisi onun postuna yorum yağıyor hep😏
- Düzenlendi
Eskobar Ben de öyleyim ya gitmek istemiyorum onların evine
kalpkirintilari bunda haklısın eşimle tatile gittiğimizde oturduk bütün kahve çesitlerini denedik hiçbiri bişeye benzemiyor😂