• Muhabbet
  • Söylersen linçlenecek bir şey yaz😁

Kızlar herkesin var içinde kimseye söyleyemeyeceği seyler, söylerse linçleneceği şeyler.. Onları bu postta anlatıyoruz, Ama kimse kimseyi linçlemiyo😁
Yetişkinlerin pubg gibi oyunlar oynamasını saçma buluyorum.
Bide sırf iphonenin yeni versiyonu çıktı diye telefonunu değiştirenleri saçma buluyorum. Ben mesela telefonum ortadan ikiye ayrılıp patlayana kadar yenisini almam😁
Hadi sizde itiraf edin

kalpkirintilari, başlığı Söylersen linçlenecek bir şey yaz😁 olarak değiştirdi.

kalpkirintilari kilo alinca ayyy bune kendine boyle yapmissin az ye
    Zayiflayinca noldu hastamisin yoksa huzurun mu yok
    .🫠
    bana kilo aldin cirkinsin diyende sendin zayifladim guzel oldun diyemiyomusun hastasin diyosun mal kafaaa kurban ol bana diyesim geliyor ama hanfendiligimi bozamiyorum iste oh rahatladim soyledim guzel post🦦😂😂😂

Sutlucikolati 🥲🥲 allah için esime diyorum tam cevap anlamiyorum ne anliyorsunuz esra erolda bitane kadin vardi ya karsidakileri oldurunce kocammis gibi vuruyorum yoksa seninkide o hesapmi cicegim😂😂😂

Zamansiz_ İnsanlara o kadar yüz verme ya ne hadle sana böyle şey söyleyebiliyorlar..Bazı insanlara yüz verince böyle tepemize çıkıyorlar kilo alınca insan çirkinleşiyor mu ne alaka o söyleyenlerin ağzının ortasında bir tane vurasım geldi👊👊👊

Neden forumda sadece bilindik kişilerin postu tutuyor çok yorum alıyor böyle başkaları post açınca 2 3 tane yorum geliyor sadece

kalpkirintilari şu burunları kaf dağında olanlardan nefret ediyorum 😂
            Ve bir eşya olsun yada giyim olsun ballandıra ballandıra anlatmıyorlarmi 😬
            Ha bide yapamacagini bildiğin birşeyi alip sonra yapamıyorum bana yardim edermisin demeleri tam saçmalık 😅