Söylersen linçlenecek bir şey yaz😁
Eskobar Ben de geçen sene merak edip hepsini tek tek tadına baktım şu Amerikano ve espresso’nu içenler bana psikopat gibi geliyor zehir zıkkım gibi bir şey insan nasıl içer ya😂
kalpkirintilari ablam çok seviyor tam onların kızı ama ben yapamıyorum yabancı geliyorlar
kalpkirintilari iki kez içsem nalları dikerim ben şeker aşığıyım çay ve filtre kahve den vazgeçmemek lazım soğuk kahvede güzel oluyor
Eskobar
İkinizi de linçliyorum 😀
belladonna Yoksa sen espresso aşığımısın😍
Eskobar Bende kahvemi sütsüz asla içemem. Bol köpükıü sütlü olacak o kahve şekersiz de olur ama sütsüz olmaz.. günde 3 kupa içerim 😁
kalpkirintilari
Kahvenin her çeşidini seviyorum. Aromalı Türk kahveleri hariç 😀
kalpkirintilari tadını bile bilmiyorum o derece sen düşün 🙂↔️😂 mis gibi tavşan kanı çayımız varken heheh işin şakası kahve vs severim ama tadını bilmediklermi bilmiyorum zatiii ☺️
jeliboonn bilmesen daha iyi bence. Ben merak edip hepsini denedim parama ve damağıma yazık oldu gerçkten bazıları çok kötü.
En iyisi latte ve cappucino yine
Param yok diye ağlayıp her boku en önceden yapanlardan nefret ediyorum yaaa madem yapcan niye ağlıyon 😃😃
kalpkirintilari öyle diyorsan öyle olsun 🙂↔️
Kaymakliibaal 😂 yapmazsak içimize dert oluyor deme öyle
- Düzenlendi
Zamansiz_ hahahahahahahahaha 🤣🤣 kız dudagim acıyor gülemiyorum da icten içten kahkaha atiyorim 🤣🤣🤣 ya online olmasi sariyo aslinda bi de efektileri falan cok iyi bagimlilik yani 🤣
perimasali802_ kız cok bagimlilik yapiyor ama 🤣 arkadasim oynuyordu o donem herkes oynuyor ama ondan sonra dedim indireyim bi sonra silerim silemedim sabah akşam gece gündüz demeden hatta uyumadan aralıksız oynadım 🤣🤣🤣 esim (o zaman manitaydik) disarda beni bekliyor hazirlaniyorum diyorum ama pubg oynuyordum öyle bağımlılık 🤣🤣🤣
kalpkirintilari ohooo neler neler 🤣 pubg diyip gecme hem izdivaç hem oyun 🤣
perimasali802_ sus yeri gelmiskn icimi rahatlatim🦦
kalpkirintilari ooo bende bu kafa oldumu daha cok yorulurum ama takmiyorum catladiklarina eminim🦦
Sutlucikolati 😂😂
sen