mlksrdl Medusa uyku tulumuyla terliyo giydirincede göğsüyle sırtını kontrol ediyorum hep ama uyku tulumuyla da çok terliyo
TombulHatun mlksrdl tog değeri düşük uyku tulumu alabilirsin aldığın uyku tulumuna göre evin ısını ayarla gece 22 derece öneriyorlar sıcaklığı 22 dereceye de en çok 1,5 tog giydirilir
mlksrdl Zamansiz_ aminnnn inşallah canım benim ama şimdi onu odasında yatırıyorum ben hemen yan odasindayim o yüzden sabaha kadar üstünü açtığı için üşür diye korkuyorum
mlksrdl zarifhanim ya benimkide öyle hiç üstünde bişey tutmaz bende o yüzden dedim ısıyı dengelemesi adına ama kan dolaşımı da önemli onun için sordum
perimasali802_ tazeann bedeni hava almıyor canim benim sen yatabilirmisin rahat edermisin kalin pijama yada uyku tulumu kullan bn kullanmıyorum onun yerine pijama giydiriyorum
mlksrdl TombulHatun ya ben bu tog degerlerinden pek anlamıyorum canım benim 2 tane tulumu var onlarda kısa gelmeye başladı zaten☺️
tazeann perimasali802_ hava almaz tabiki ama odam gece soğuk oluyor giydirmediğimde sabahları kalktığında bacakları buz gibi oluyor uyku tulumu da giydiriyorum ama yetmiyormuş gibi geliyor
Zamansiz_ Cicegim bi ton arkadasimda ayni fikirde giydirmemen daha iyi demis sen israrla üşüyor diyorsan annesin en iyisini bilirsin hislerin onemli sonucta saglikla buyuyen bebislerimiz olsun amin🌸
mlksrdl Medusa yok genelde zıbın tulum yatırıyorum aslında oda ısısı da iyi ama ben yatak odamda yattığım için oda kendi odasında üstünde asla bişey tutmuyo
tazeann perimasali802_ Doğalgaz canım petek ama bu ara bozuldu kendi kendine gece resetliyor anlamadık sabah kalktığımızda ev buz gibi oluyor
perimasali802_ tazeann bakimi yapın canim suyu azmi gösterin bence Korkutmak istemiyorum ama bi ara bizim patladi halada bazen bir ses gelse yada uyari verse korkuyorum
tazeann perimasali802_ Yaaa Allah korusun bidaha göstermesin inşallah neden patlamış sızıntı mı vardı acaba baktırcaz canım bugün eşim çağırıcam dedi unutmazsa tabi ben arayım hatırlatayım ona en iyisi ona kalırsa daha 2 3 ay yapılmaz
perimasali802_ tazeann gösterin valla nolur nolmaz zaten havalarda soğuk hasta olmayın Sürekli kapanıyor ısıtmıyordu evi ne yapiysak olmadı esim de biraz su verdi onun vermesiyle birden patladı bomba gibi ay çok kötüydü ya
tazeann perimasali802_ Ayy Allah korumuş bilmeden bişey yapmamak lazım aslında eşimi aradım çağırmış gelecek inşallah bu da aynı kendi kendine kapanıyor
perimasali802_ tazeann Allah’ım korudu gerçekten o zaman ikinci çocukta hamileydim korkudan çocuk içerde sertleşti kendime gelemedim bir süre Haklısın valla dokunulmamali dikkat edin kışta geldi kontrol ettirin hanimlar 💐