mlksrdl bu kulagina kupe olsun hep boyledir usuyen degil terleyen cocuk hastalanir ona gire giydir cocuklar hastalanmasin ya 🥲😮‍💨

Zamansiz_ kesinlikle hastalanmalari çok kötü oluyo ilacda icirwmiyosun burnunuda cektirtmiyo iki arada bı derede kaliyosun zar zor yapiyosun yapacaklarını

mlksrdl Çorap giydirmene gerek yok çünkü ayaklarından doğru vücut ısılarını ayarlıyorlar zaten. Sırtını ve göğüsünü kontrol et oralar soğuksa üşümüştür. Üstünü çok açıyorsa uyku tulumu kullan ben öyle yapıyorum rahat oluyor kışın, çorap giydirmiyorum yine

mlksrdl ee masallah oyle bebiste degilmis giydirme canim sen sağlıkla buyusunler ❤️🌷

mlksrdl Ben yazın çorap giydirmiyorum uyurken ama kışın büyük sıkmayan çorap giydiriyorum. Çünkü çorapsız yatırdığımda ayakları bacakları hep soğuk oluyor, uykuda ellediğimde de üşüdüğünü farkediyorum. Ve gece boyu üstünü örtmeme rağmen hep açıyor. O yüzden ısıyı eşitlemek amacıyla çorap giydiriyorum. Sizin de böyle sorununuz varsa giydirmelisiniz.

Medusa uyku tulumuyla terliyo giydirincede göğsüyle sırtını kontrol ediyorum hep ama uyku tulumuyla da çok terliyo

Zamansiz_ aminnnn inşallah canım benim ama şimdi onu odasında yatırıyorum ben hemen yan odasindayim o yüzden sabaha kadar üstünü açtığı için üşür diye korkuyorum

zarifhanim ya benimkide öyle hiç üstünde bişey tutmaz bende o yüzden dedim ısıyı dengelemesi adına ama kan dolaşımı da önemli onun için sordum

mlksrdl çok giydirmek istiyorsan dediğim gibi yap. Boğazını kes çorabın giydir

mlksrdl tog değeri düşük uyku tulumu alabilirsin aldığın uyku tulumuna göre evin ısını ayarla gece 22 derece öneriyorlar sıcaklığı 22 dereceye de en çok 1,5 tog giydirilir

tazeann bedeni hava almıyor canim benim sen yatabilirmisin rahat edermisin kalin pijama yada uyku tulumu kullan bn kullanmıyorum onun yerine pijama giydiriyorum

perimasali802_ hava almaz tabiki ama odam gece soğuk oluyor giydirmediğimde sabahları kalktığında bacakları buz gibi oluyor uyku tulumu da giydiriyorum ama yetmiyormuş gibi geliyor