perimasali802_ çok teşekkür ederim canım benim💐
Çorap
mlksrdl Rica ederim 🌸
- Düzenlendi
mlksrdl Ben yazın çorap giydirmiyorum uyurken ama kışın büyük sıkmayan çorap giydiriyorum. Çünkü çorapsız yatırdığımda ayakları bacakları hep soğuk oluyor, uykuda ellediğimde de üşüdüğünü farkediyorum. Ve gece boyu üstünü örtmeme rağmen hep açıyor. O yüzden ısıyı eşitlemek amacıyla çorap giydiriyorum. Sizin de böyle sorununuz varsa giydirmelisiniz.
tazeann tulum evt ama külotlu çorap iyi değil canim benim
zarifhanim ya benimkide öyle hiç üstünde bişey tutmaz bende o yüzden dedim ısıyı dengelemesi adına ama kan dolaşımı da önemli onun için sordum
mlksrdl çok giydirmek istiyorsan dediğim gibi yap. Boğazını kes çorabın giydir
perimasali802_ Aaa neden canm o bilekleri sıkmıyor diye bişey olmaz diye duymuştum
mlksrdl tog değeri düşük uyku tulumu alabilirsin aldığın uyku tulumuna göre evin ısını ayarla gece 22 derece öneriyorlar sıcaklığı 22 dereceye de en çok 1,5 tog giydirilir
tazeann bedeni hava almıyor canim benim sen yatabilirmisin rahat edermisin kalin pijama yada uyku tulumu kullan bn kullanmıyorum onun yerine pijama giydiriyorum
perimasali802_ hava almaz tabiki ama odam gece soğuk oluyor giydirmediğimde sabahları kalktığında bacakları buz gibi oluyor uyku tulumu da giydiriyorum ama yetmiyormuş gibi geliyor