asyarana Etipetito yok canım yapmadım yoktur çünkü dünden beri namazım.gecmiyo mesela akıntımda kan var kırmızı bı iki parça da gelmişti kan parçası bence ben adet olruum ama pazartesi ye randevu aldım kızlar tüm peride halkına duyurulur bu konuyu açıklık getireceğim merak etmeyin 🤣🫡
Kaymakliibaal Eşim evlenirken 85 kiloydu şuan 108 kilo düşemiyor yemek yemeyi çok seviyoruz 😃😃 8 yıllık evliyiz
Sevde_20 asyarana evet canım sagolsun bacııım zayıflamak için çabalamıyorum pek kendimi begeniyorum sadece basenlerden dolayı olmayan elbiselerim var onlar için biraz kıstım yoksa ne biliyim bence gayet yeterliyim slim vücut olmasamda olur ama olsam da harikaaa olur yaaa😍🤤
dmltugce asyarana 75 di 93 oldu ama boyu uzun o yüzden zayıf duruyor sadace evlenmeden önce spora gidiyorfu artık zamanı olmadığı için gidemiyor 😂 Bende evlenmeden önce 46 kg 5 yil 2 bebek şuan 56 kg 😀
Cicikiz elisaa48 ay bende korono oldum ama hiç yiyip yiyip almamazlık olmadı keşke bende zayıflayıp almasaydım yaaaaa 😏🤣
elisaa48 Cicikiz vala benim eşim de öyle oldu keşke sende de olsaydı 😂kilo almasını çok istiyorum ama yok aynı