Bahtsizbedevi_ Rabbim korktuğumuza uğratmasın canım
MEME USG
sanalkoala korkma tertemiz cikar insallah sonuclarin🌸
sanalkoala sağ taraf boğazımda kulagim alt tarafında lenf bezi şişti hemde bayaa gözle görünür derecede usg çekindim benimde sonucum da reaktif lenf nodlari yaziyordu sonucumu gösterdim enfeksiyon kaynakli sistigini söyledi doktorum şuan indi fındık kadar kaldı korkma hiç dua et Allah a
Lovely_00 aşkım benim meme de işte bir kitle izlendi ondan korkuyorum daha çok
Zamansiz_ inşallah canım
Kızlar 📌📌
sanalkoala iyi huylu olabilir kötü düşünme kokrma kuzenimin de ele gelen kitlesi vardı temiz çıktı sonuçları Allah korktugumuza ugratmasin 💐
sanalkoala amin canım benim inşallah 🤲🤲
- Düzenlendi
Lovely_00 inşallah aşkım dua edin benim de temiz çıkar inşallah ♥️
Lovely_00 benim lenf nodları için de enfeksiyondan dedi doktor
sanalkoala kist olabilir ya bende de vardı 15 yaşındayken çıktı 2 sene sonra geçti şimdi 23 yaşındayım sol gogsumde hissediyorum yine bi gitmeyi düşünüyorum endişe etmene gerek yok kist olabilir şanlı kremleri oluyo minik kutusa ondan sürerdim ve her gün ağrı kesici kullanıyordum iyi bi doktora baktır canım korkma ama hemen ayrica kanser diyen ilk doktora da inanma babama da kanser demisler meslea .. sıkma canını
Sevde_20 yaa, Rabbim korktuğumuza uğratmasın canım doktor da kötü konuşmadı aslında ama ben biraz evhamlıyım
- Düzenlendi
sanalkoala bende oyleydim halamda kanser atlatmisti şükür bsy cikmadi🙂🙂🙂
sanalkoala geçmiş olsun 💐
sanalkoala tabi ederim canım benim Rabbim sifani versin sağlığından evladından geri koymasın 🥰💐
Sevde_20 çok şükür canım 😌
Lovely_00 amiiin canım benim Allah’ım razı olsun 🥰
Kızlar 📌📌
- Düzenlendi
sanalkoala Öncelikle sağlıkçı değilim, ama başımdan tümör geçti o yüzden bilgim dahilinde cevaplıyorum
Öncelikle heterojen olması iyidir, çünkü sıvı mı katı mı belli değil, zaten bir alan söylemiş o alan içinde görülen heterojenite demiş, ve kistik yapı yok yazmış zaten
Sonuç kısmında da kategori 3te benign bulgular demiş. Benign iyi demektir. Malign yazsa daha riskli sayılır. Ama senin çok şükür ki kist kitle kötü huylu birşeyin gözükmüyor
İnşallah 3 ay sonra da o heterojen alan dağılır kaybolur 🌸
Ekstra ekleyeyim, inşallah iyi bir Dr bulup onun yönlendirmesiyle daha sağlıklı sonuçlar elde edersin. Biz ne desek yanlış olur.
Mommy12 çok teşekkür ederim canım vallahi içimi rahatlattın😌