• Astroloji
  • Kocası akrep olanlar toplanınnnn🤣💖💖😍🥰

Hadi akrep erkeklerin ele alıyoruz iyisiyle kötüsüyle.. ben başlıyorum kocam akrep erkeği çok titiz düzenli saygın bi kimliği var çevresinde kibar ve güvenilir biri evinde de eşine yani bana yardımcı ve bağlıdır ..çocuklarına düşkündür kötü huylarına gelinceeee ketum ayyy hic anlatmaz kerpetrnle laf alırım ağzından cok zor bi kişiliği var değişmiyor olduğu gibi ya hep ya hic kafasında yaşar mükemmelliyetçi kimi zaman çok evde takılır hic çıkmaz çapkın degil yakalamadım daha henüz biseyini ama yatakta mükemmel 🧿 boncumuda koydum amman nazar etmeyin ha 🤭🙈 maddi olarakta tutumlu mu desem cimri mi bilemedim🤣🤣🤣 neyse hesabını bilir iyidir ay cok yazdım ya hadi sizde sıra burdan alır yürür belki her burcun erkeğini okuruz ay ben kova kadınıyım ama kova erkegi cok zor ya onun yorumlarını az cok tahmin edebiliyorum neyse hade bacılar doblaşın isteyen yine yazsın kendi eşini illa akrep olacak diye bsy yok😘😘

Sevde_20 Ben burçlarla öyle çok ilgilenmem ama eşim de bende akrebiz 😂 dediğin gibi çok titiz ve düzenlidir evde genel de her işi ortak yaparız, sabırsızdır ama birlikte dedikodu yapmayı çok severiz 😂 biraz tutumlu olmasını isterdim, çok fazla hobisi var boş durmayı sevmez pek. Severim kendisini 😂😂

TombulHatun ayyy şanslısın benimkinin de spor bilgisayar gibi hobileri var birazda uyuşsak neyse dicemde çok zıddız yemekten tut dizi zevkikize kadar beğendin mi derim hayır der ben begendiysem senin begenmen ne mümkün diyorum zıttız ama birbirimize de zararımız yok😂😂😂

Sevde_20 bizim de zıtlıklarımız var onun hobilerinden ben hiç hoşlanmam mesela ama illaki birbirimize ayak uydururuz 😂

Sevde_20 Eski manitam akrep burcuydu hatta yükseleni de akrepti… of yazamıyorum bile…

Akrepkadini ne konuda of kızzz cok mu se*siydi cok mu toksikti biraz da toksik oluyo bunlar ayyy en nefret ettigim huy dişil davranıslar tripler sinir bozucu😑😑😑😑

perimasali802_ benim için artık pek bi önemi yok şekerim ya önceden hayatım eşimdi şimdi uyandım artık hayatımdaki kararları kendi hislerimi göz önünde bulundurarak alıyorum mutluyum 😉🤗

Medusa aynen toksikler ya senin burcun ne kesin eril burç tahminimceee oyle bi vibe veriyosun çünkü bende eril burcum.bazen sevgiyle bazen yastıkla boğuyorum😁😁😁😁

Medusa evet evet sende bendensin hava grubu ama cidden çok yoruyolar bazen duygusal olarak…

Sevde_20 Senin yazdiklarini okuduktan sonra ben esimi akrep olarak biliyordum ama kesinlikle degil😂

Medusa yoranı yormaktanda yorulduk beee artık kendi haline bıraktık..

Sevde_20 Eşim kova burcu allah tüm kova burcu erkeklerinin belasını versin. Babamda kova burcuydu anneme gün yüzü göstermedi.