• Astroloji
  • Kocası akrep olanlar toplanınnnn🤣💖💖😍🥰

Akrepkadini ne konuda of kızzz cok mu se*siydi cok mu toksikti biraz da toksik oluyo bunlar ayyy en nefret ettigim huy dişil davranıslar tripler sinir bozucu😑😑😑😑

perimasali802_ benim için artık pek bi önemi yok şekerim ya önceden hayatım eşimdi şimdi uyandım artık hayatımdaki kararları kendi hislerimi göz önünde bulundurarak alıyorum mutluyum 😉🤗

Medusa aynen toksikler ya senin burcun ne kesin eril burç tahminimceee oyle bi vibe veriyosun çünkü bende eril burcum.bazen sevgiyle bazen yastıkla boğuyorum😁😁😁😁

Medusa evet evet sende bendensin hava grubu ama cidden çok yoruyolar bazen duygusal olarak…

Sevde_20 Senin yazdiklarini okuduktan sonra ben esimi akrep olarak biliyordum ama kesinlikle degil😂

Medusa yoranı yormaktanda yorulduk beee artık kendi haline bıraktık..

Sevde_20 Eşim kova burcu allah tüm kova burcu erkeklerinin belasını versin. Babamda kova burcuydu anneme gün yüzü göstermedi.

Sevde_20 benim de eşim kova burcu ben ise akrep ama hiç uyumlu değiliz . Hayata bakış açımız o kadar farklı ki

alinasira ay evet o böyle gelmis böyle gider ben hayır ya farklı olabilir kafasındayım o ev araba almak birjkim derdinde ben tamam birjktir ama sadece biriktirmekle olmuyo çocuklarımız büyüyo zamam geciyo güzel şeylerde yapalım derdindeyim bi zıttız ki of… o cok aşırıya kaçıyor bazen deliriyorum😒😬

Sevde_20 ya bisey merak ediyorum kocalarınızı kötü huylarına rağmen nasıl sevip yanıp tutuşabiliyorsunuz? Benimde eşimin iyi ve kötü huyları var ama kötü huylarınıa göre asla tutkuyla sevemiyorum onu hep soğukluk var içimde

kalpkirintilari kötü huylar iyilerden fazlaysa tabiki insani soğutur ama kimse 4 4luk degil ki sevmediğimiz bir kaç hıyu var diye sevmekten vazgeçelim