HurremSultan asena_hatunn otomatik beşik almsitir belki bebegi uyumuyorda sabaha kadar insan vücudu dayanır mı sence tatlım
karamelek21 asena_hatunn bende aynı fikirdeyim küçük bebegi olan varsa muhtemelen beşik sesidir, aksi halde robot olmaları lazım sabaha kdr🤣🤣
HurremSultan asena_hatunn bilemiycem artık inleme sesi gelmesin de yatak sesinden birşey olmaz napsin adamlar sevismesin mi ayol 😂😂
Mom88 asena_hatunn o beşik sesidir bizde aldık kendiliğinden sallanan beşikten biraz ses çıkarıyordu ama hiç aklıma gelmedi komşular bu sesi başka seslerle karıştırırlar mı diye😣utandım şimdi inşallah öyle düşünen olmamıştır
asena_hatunn morgecelikli Evet ya yanlış anlarlar diye cekiniyorum ama bulamıyorum hangi yerde olduğunu
Akrepkadini ayyy benim yan komşum bekar kadın tek yaşıyor. bi insan her gün tuvalette masturbasyon yapıp cıglık atar mı ya 😂😂😂😂😂😂
Sutlucikolati Akrepkadini eski oturduğumuz yerde benim yan komsumda bekardi evli bi adamla birlikteydi sonra karisi basti onları 😅
perimasali802_ asena_hatunn bnce başka bir şey var yani sabaha kadar hergun böyle olmasi insanda bel de kalmaz bedende 😁
asena_hatunn perimasali802_ ayol niye olmasın kocam yanımda olsaydı sürekli can atardik gelince de ortalık yangın yeri🙈😄
asena_hatunn perimasali802_ Evet birgün hiç unutmam yeni evliyiz günde 9 kadar çıkardık tabi dinlenirdik sonra off off🙈🙈 ozelikle sabaha karşı🙈🙈