Hadi bakalım buraya toplanın biraz pozisyon önerisi istiyorum her zaman ki olaylardan sıkıldım eşim dışarda bir saate gelir bnm yangın başladı bir hafta olacak beraber olmuyoruz hamileyim ağrılarım vardı bugün dayanamayıp yapacam adamda özledi artık her gördüğü yerde bir tur arkamdan gelip sarılıyor ediyo ama devami olmuyordu biraz değişik olsun istiyorum bugun
Pozisyon önerisi
Ne kadar şanslısın ben yurtdısındayım 5 ay oldu kocamı yanımda yok o türkiyede ben Almanya’da çok zor geçiyor benim zamanlarım
Olsada hangi pozisyon yapmamı bende düşünsem 😂😫
biricik46 hamilesin kız sen 😂
perimasali802_ olsun ya ne olcak değişiklik iyidir 😂
ocakkiziiiiiii nasıl duruyorsunuz çağır gelsin
ocakkiziiiiiii niye yok
biricik46 Yok aşkım benim dikkat et kendine o gobusle tehlikeli hareketler yapma
perimasali802_ daha 4 aylık teyzesi göbus yok o kadar 😂adamda yandı tutuştu bnde artik birde o üstte olunca olmuyo biraz kilolu ve uzun boylu olunca ben eskisi gibi zevk alamıyorum Yeni pozisyon şart
biricik46
Valla iyi cesaret küçük daha ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲
o zaman ters kovboy pozisyonu dene sen üste çıkıp sırtın eşine donuk şekilde yap
- Düzenlendi
perimasali802_ deneyeceğim teşekkür ederim rabbim herkesin kucağını hayırlı bir evlat ile doldursun inşallah
biricik46 bebeğini en iyi düşünen sensin biliyorum ama dikkat et olurmu 💐
Amin inşallah sen hamissin derler ki duası kabul olur bolca et bu duayı 🤲🫂
perimasali802_ inan her zaman ettiğim duadır evlat çok başka rabbim kimseye yokluğunu göstermesin
biricik46 inanırım canim 🫂
Amin 🤲
Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲
- Düzenlendi
biricik46 siz sağ veya sol tarafa yatın bacağınızın birini kıvırın diğerini uzatın eşiniz aradan girsin ben hamileyken son zamanlarda karnımdan dolayı bu şekilde yapıyorduk hem rahat oluyordu umarım anlatabilmisimdir yine de dikkat edin sağlıkla kucağıniza alın