biricik46 perimasali802_ daha 4 aylık teyzesi göbus yok o kadar 😂adamda yandı tutuştu bnde artik birde o üstte olunca olmuyo biraz kilolu ve uzun boylu olunca ben eskisi gibi zevk alamıyorum Yeni pozisyon şart
perimasali802_ biricik46 Valla iyi cesaret küçük daha ya sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲 o zaman ters kovboy pozisyonu dene sen üste çıkıp sırtın eşine donuk şekilde yap
biricik46 perimasali802_ deneyeceğim teşekkür ederim rabbim herkesin kucağını hayırlı bir evlat ile doldursun inşallah
perimasali802_ biricik46 bebeğini en iyi düşünen sensin biliyorum ama dikkat et olurmu 💐 Amin inşallah sen hamissin derler ki duası kabul olur bolca et bu duayı 🤲🫂
biricik46 perimasali802_ inan her zaman ettiğim duadır evlat çok başka rabbim kimseye yokluğunu göstermesin
piyangobileti biricik46 siz sağ veya sol tarafa yatın bacağınızın birini kıvırın diğerini uzatın eşiniz aradan girsin ben hamileyken son zamanlarda karnımdan dolayı bu şekilde yapıyorduk hem rahat oluyordu umarım anlatabilmisimdir yine de dikkat edin sağlıkla kucağıniza alın