Zamansiz_ Neselibiri ooo sen daha birsey bilmiyosun daha oncede yapti ki zaten. kendi icinde asamadigi seyler var buyuk ihtimal bi kac kisi olup sariyor perideye iste
Neselibiri Zamansiz_ ben daha acemiyim burda Hesabım eski ama pek kullanmadığım için konulara hakim değilim 😂
etoile Zamansiz_ Mommy12 bir hesabı daha var gibi tahmin etmeside zor değil 😎 bumerang gibi firlatiyoruz geri geliyor 😜
Mommy12 etoile bıkmıyor ya insanın hiç mi bir uğraşı olmaz. Ve nasıl bi hırsı var hayret ediyorum kendi kendine post açıyor 5 dk sonra noldu niye yazmıyorsunuz kendince soruyor. Bi bakıyorsun kadına yakışmayan ağızla konuşuyor. Gerçekten üzücü
etoile Zamansiz_ dün yorum yaptım ya farkli hesaplar açıp kendisine cevap verenler diye mesajı çok iyi anladı bana carladi 😂
Kaymakliibaal perimasali802_ nasıl erkek miymiş ayyy bende bazı cevapları komik diye sevmiştim yaşaaaa şok içindeyim şuanda
perimasali802_ Sutlucikolati kız zaten belliydi olay çıkarmaya niyetliydiler bakti olmuyor çirkinlestiler
etoile Zamansiz_ her şeyi anladım sana saydirmasina anlam veremedim. Niye sen yani kimseyle sorunun yok kimseye ters dusmuyorsun
Mommy12 etoile haklısın. Ama insan sinir oluyor. Dün gaza geldim ben de boş yere. Onun yorumu kaldı benimkiler silindi. Bi kez de askı aldım bu tip vaka yüzünden. Susayım diyorum da dayanamıyorum😅