rouge_ Alt karın bölgem cok ağrıyor iki üç gündür vardı fakat bugün kadar degildi nedeni ne olabilir benim bildigim bu kadar kısa sürede hamilelik belirtisi olamaz ama bazı kişiler bu kadar kısa sürede bile hamilelik belirtisi olabildigini daha doğrusu yaşadığını söylüyor sizce nedir hamilelik belirtisi ise eger ilişkiden ne kadar süre sonra bu agrı yasanıyor bilen aydınlatabilir mi lütfen insanın panik ve heyecandan beyni duruyor cünkü
perimasali802_ rouge_ regl ağrısı yada enfeksiyon da olabilir Diğer hesabina noldu ordan ertelenmişti bildiğim kadarıyla
TombulHatun rouge_ canım hoşgeldin, bilgim yok ben hiç belirti yaşamamıştım bilenler yardımcı olur inşallah, ama senin de şüphen varsa bi doktora görün enfeksiyon vs olmasın
lanjalee rouge_ ilişkiden sonraki 14.gün belirtiler (pelvik bölgede ağrı,kahverengi akıntı gibi) olabilir diye biliyorum ben . Ama sağ kasık ağrısı ise apandisit ağrı da olabilir enfeksiyon da ,doktora görünmende fayda var yine de
rouge_ perimasali802_ regl degil enfeksiyon da bilmiyorum hic belirtisi yok aslında .hamilelikte ne zaman cıkıyor bu belirtiler bilgin var mı? Tam olarak en cok sag taraf ağrıyor. Bebek konusunu erteledik ama olursa olsun kafasındayız korunuyoruz bu arada korunmamıza ragmen oldu mu diye düsünüyorum
perimasali802_ rouge_ ne şekil korunduğuna bağlı yani regl değilse ya enfeksiyon dur yada usutmuste olabilirsin benimde öyle ağrılarım olur Hamilelik belirtilerinde var ama oda bir aylık falan olur anca belirtiler kişiden kişiye değişir Zamanın varsa bir test yaptir
hellocnm rouge_ benim en son tek taraflı aşırı ağrım olduğunda kist oluşmuştu hamileydim o sıra ameliyat oldum. Suan yine ağrıyor sağ kasık tarafım gidicem hastaneye ama hep erteliyorum kist mi oluştu acaba korkusu var 🤦🏼♀️