TombulHatun perimasali802_ ten uyumunun vücut derecesiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum -20 derecede hepimizin dötü donar 😂 ama genel olarak alev gibiyimdir 😂
perimasali802_ Kaymakliibaal sana sarilmasinin artik bahanesi olamaz 😅usuduyunde sarılması yeter sana 😂🔥
perimasali802_ lanjalee yani bildigin soğuk mu teniniz hani bazen dokununca bile sicak veya soğuk olduğunu anlarız ya
mirzaarel-12 perimasali802_ eğer dokunmayla anliyorsak benim sıcak eşim hep şikayet eder yazın bu ne çok sicaksin diye 🤣🤣
kalpkirintilari perimasali802_ Benim de tenim hep buz gibi olur yaz kış hep soğuktur vücudum😂Eşim bazen dalgasına seks öncesi söyler götünü ısıt da gel😂
perimasali802_ mca bizde tam olarak böyleyiz asla ortmez üstünü ki o kadar teni sıcak ben ise resmen dönüyorum sarılıyorum ona böcek gibi yapışıyorum 🤣
Neselibiri perimasali802_ yazın o kadar değil ama sıcaklık biraz düşsün hemen ayaklarım üşümeye başlar. Senin yazın da mı soğuk oluyor
nesli123 Esim sıcak ben donarım hep hatta bazen telefona daldiginda bı anda dokunur elktrik gibi carparim onu hahahah 😂