Etipetito perimasali802_ eşim sıcacıktır ben ise buz gibiyim hele kollarımın üstü fln resmen buz koyulmuş gibi eşim benim ısıtıcım haha 😂 gel.ısıtayım seni der hep😂 Ama buna rağmen o sürekli battaniyeye dolar kendini çok üşür ben ise tam tersi sürekli çok sıcak derim😂
Neselibiri perimasali802_ aynen valla o gülme krizine yatmadan bi defa girilecek yoksa uykum kaçar 🤣🤣
perimasali802_ kendinegeladnan 😅 kışın soğuk olunca dışarda duramıyorum iki kat artı bide mont ile gezsem donarım 🤣
yesim631 perimasali802_ aynen öyle diyorum zaten üşüdüğüm zaman sokuluyorum üşüdüm diye eşimde ben sobamıyım diyo bende evet diyorum sarılıyo hemen 😄😄
derin_ perimasali802_ vallahi şaka yaptım 😅yazın sıcaktan yanarım,, kışın soğuktan donarım.. Baharda gül açarım,, sonbaharda sararırım🙂↔️ Eşim de aynı yazın sıcak kışın soğuk 😅gtmüz donuyor soğuktan 🥶
Etipetito perimasali802_ vala çok kavgamız oluyo bu yüzden bazen sabaha karşı kalkar pencereleri kapatır yazın ortasında hava serinliyor diye cinnet geçirtiyor bana😂😂
abasiyanik Lovely_00 kocam da beni soba niyetine kullanıyor 😂aşırı sıcağım ona rağmen yorgana sarılır uyurum
perimasali802_ Etipetito 😂kiz Türkiye soğuk bacim pencere açılmasını birak kapıyı açınca soğuk vuruyor Sen yurtdışında misin